![]() |
Behe solo burst 99-100 elita knight
|
Polecam Lycos albo coś w tym rodzaju a nie 10 Kb trandsfer na 10 lat :P.
|
powiedz mi tylko jak padles od cave rata :-------)
|
:( limit .....
|
Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu. :(
pewnie trenił i go kickło i go cave rat ubił ;) |
Gratz
Gratz :D fajne hity szly ^^
|
przeciez miales 100 lvl ...ded ?:/
|
sorki ale to mnie rozsmieszyło:
28.01.2005 00:35:57 CET Killed at Level 100 by a cave rat :/ |
;]
1. grtaz lvla
2. pomysl nie byl za bardzo oryginalny :P 3. jak cie mogl cave rat zabic? 4. ogolne gratz filmu |
Filmik extra. :cup: Trudniejszy niz rozwalenie demona solo. ;)
|
Jednym słowem gratz :D
Tylko szkoda że ten co solowałeś był pusty ;/ :D;p |
@Ularis: gratz levelu! I pytanko: ludzie mówią, że Twoja śmierć była w pewien sposób powiązana ze śmiercią innego w tym czasie trenującego polskiego rycerza... Prawda li to?
|
Film taki sobie nie taki jakis ciekawy tylko taki nawet nudny:P ale tak to super eq bez aol <lol>
I co mnie śmieszy gdy widze twoj jakis film to do du.. skile i śmierć od cave rata na 100 lvl tsza sie nazywac farciarz |
Cytuj:
film troche nudny ale widac , ze sie starales i daltego gratz:D napisz w jaki sposob zgineles od cave rata?? |
Cytuj:
|
Wow
Cytuj:
tak jak juz powiedziales to prawda moja smierc byla zmieszana ze smiercia innego rycerza na danubi !! chyba tobie nie musze tlumaczyc jak to sie stalo ;] ale przedstaw to na forum ze jednak byla mozliwa taka akcja i ja w niej uleglem wszystkich to dziwi ;] pozdro !! |
Demoniczne moce zmutowaly Cave Raty i Raty, by staly sie nowym gatunkiem - Demon Ratami. Wielu przybyszow trenowalo sobie bedac AFK, lecz raty puszczaly zabierajace 300-400 Damage FireWave. Smierc tych dwoch ludzi byla powiazana, gdyz padli z jednego FireWave. Demon Raty szybko opanowaly Danubie, lecz zostaly zabite w bitwie z Demon Skeletami na Ghostlandzie. Ostatni egzemplarz zyje w Kazo, ale stal sie teraz UH-Makerem (demon raty robia UHy), wiec nikt nic o nim teraz nie wie, ale bojcie sie... Demon Raty powroca...
A filmik jest spoxik. Kiperr pokonal GSy a Ty Behemoty. Spox :] |
Cytuj:
X( :evul: |
O fuck
IE SUX ! X(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |