![]() |
Qwesty na pohu i troche huntu
Tytul tematu mowi o sobie :]
A oto filmik: http://republika.pl/lukaszsorcer/qwesty na pohu.rec- 1 czesc http://republika.pl/lukaszsorcer/qwesty na pohu 2.rec - 2 zcesc Mysle ze bedzie sie podobac, PLX comments. |
omg republika ;( rehost plxx
(jestem pierwszy :P) EDIT 1:Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu. ;( |
ja drugi :) ale co z tego jak nie da sie sciagnac :(
|
QS PLX?? tutaj nie wolno zamieszczac filmiqw z qestow....
|
LInki
Sorki zle wpisalem linki jzu to poprawielm :P. Zapraszam do ogladania :D
|
A mi dziala :D I JEST COOL
|
"Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu."
lol... zmień to... |
:( dupa nie dziala :(
|
Wez to popraw chce popatrzec bo sie wybieram na POH :P
|
Filmik fajny ale gdyby nie ten QS...
|
nie działa co za faza zrub to normalnie
|
Zmień server zanim modki usuną temat( z powodu QS) bo bardzo chciałbym obejrzeć film plx.
|
Regulamin Jest Do Czytania
X( Film Spox. Ale Ma 1 Wade, a mianowicie QUEST SPOILING!!Regulamin....
|
wiem wiem sorki za qwest spoling... i pogratulujcie mi deda dopiero co zdobylem 42mlvl i jzu praiwe mailem 34lvl a tu dead na dragonie. X(
|
Lukasz plxor daj rehost ja muuusze to obejrzec plx!!! ciagle jakies bledy grrr
|
powiem tak.... wieje nuda... na pierwszym filmiq sa robione 2 badziewne questy na pohu i seszta (80% filmu) to chodzenie gdzies kolo kazz i venore...
na drugim za to jedyna ciekawa rzecz to polowanie na gs kolo miejsca z questem... no naprawde...o ile 1 filmik cos pokazuje to 2 z POHEM ani z QUESTEM nie ma nic wspolniego... tylko hunt... |
Cytuj:
|
;)
Sciaga sie film i zaraz pogladam :)
Name:Lord Hagens Level:17 :mag: M.Level:40 Worland:Aurea City:Thais Fajnie bo ma bana jeszcze :) a jak ban mi zejdzie to bede mial red skulla :p |
A mam pytanko..robiliscie quest z ornament shieldem?:p bo nie moge sciagnac
-.- |
mi nie działa
ma ktoś działający link ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |