![]() |
Porownujemy siłe swych mlev oraz potworow.
Chce sobie zrobis ogolne rozpoznanie co do mocy i sily z jaka atakuje sie na danym mlev w danych profesjach u graczy oraz jakie ciosy zebraliscie od potworow uzywajacych magie.
Wiecie teorie sily magi teoriami ale jak to wychodzi w praktyce. Jaka srednia moc magi wychodzi wam po huncie , jak najmocniej udezyliscie , jak najslabiej i z jakich run oraz jak najmocniej dostaliscie od potwora uzywajacego magie. Oto Schemat ktory uzywajcie. 1 Nazwa Potwora ktorego atakowaliscie (Np.Cyklop) 2 Profesja/lev/mlev/ (Np. Druid 20lev 30mlev) 3 Nazwa Runy/Czaru Spontanicznego (Np. HMM) 4 NajSlabszy/NajMocniejszy/SredniaZHuntu (Chodzi o "cios" Magiczny z Run lub Spontaniczny) 5 Cios Otrzymany od potwora uzywajacego magie (Jak znacie podajcie jakim czarem was atakowal Np. Mino Mag 56hp) Dane beda bardziej odzwierciedlay prawdziwa moc magi niz teorie zawarte na stronach. |
1. Demon
2. Rycerz 6 lvl 1 mlvl 3. UE 4. Zabilo demona od razu 5. Nie mógł mnie trafić. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
1. Rabbit
2. Master Sorcerer (169lvl, 143mlvl) 3. Sdek 4. Poszlo na tarcze 5. Mimo Mana shielda zjechal mnie jednym hitem. |
Aaaa i jeszcze:
Dragon lord 6lvl palek mlvl 2 Fire Field Padł od razu Ja tesh |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59. |