![]() |
Mirror
To jest dział: "BRONIE I PRZEDMIOTY" więc pozwoliłem sobie zadać w tym dziale takie pytanie : do czego słuzy lusterko? (12:29 You see a mirror.It weighs 9.5 oz.)? Można nim wziąść : "USE WITH". Plz odp fast.
|
Cytuj:
|
Hmm
Być moze jest to głupie, ale pomyślałem sobie, że może to lusterko może służyć do zabicia Legendarnego Bazyliszka. :)
|
Nie mów tak brzydko
Ej odbiło ci ? Mam nadzieje że jakiś modek cię zbanuje ! Zaśmiecasz Forum !!!
A tak po zatym sam jesteś X( |
Bravo!!!
Ban dla tego pana. Temat do kasacji. |
[(b)][(a)][(n)]
zbanować go :[:[:[ X( X( X( :ban:
|
Temat skasowac, Pana zbanowac!!!
|
grrr
ech kolejny n00b który się chce na forum popisać... ban dla niego plx... :spam:
|
No nie , ktoś tu przegina pałkę i to na maxa ...
Jestem na tym forum już ponad rok , ale takiego przykładu chamstwa jeszcze nie widziałem ... Nie mam pojęcia co to za koleś , ale powinien dostać dożywotniego bana . Nie dość , że wygaduje wulgaryzmy to jeszcze spamuje na potęgę ... |
Nie wiem co takiego zlego zrobilem.
|
Nie przejmuj sie takie hamstwo sie zdaża.
|
czy moglby mi ktos wyslac na skrzynke tekst za ktory go tak objezdzacie?? plz to bardzo wazne dla mnie . Jesli jej nie macie to prosze o zarys tej ofpwiedzi
|
??
Nie rzoumiem! Wszyscy mnie objeżdjaą a ja nawet nie wiem za co. Czy ktoś może mi powiedziec?? :( Przeciez tyko spytalem do czego slzuy lusterko i zucilem hipoteze na tetamt wykozystania go. Ale to byla tylko hipoteza.
|
Mi sie wydaje że połowie chodzi o ciebie, a w połowie o tego co posta mu skasowali, a raczej 2 posty, apropo luserka co do lusterka że moze sie przydac u bazyiszka bylo juz mowine.
|
Nie przejmuj sie tym że gościu chciał sie poprostu popisać jest zwyklym
:glupek: zasługującym na :ban:a jestem potwojej stronie, przecież nie zrobiłeś nic złego ( nie kradłeś, nie gwałciłeś :P) zadałeś tylko pytanie i oczekiwałeś odpowiedzi. |
czemu wy sie go tak czepiacie?! forum jest między innymi poto by zadawać pytania i on sie spytał tylko co robi lusterko i tyle...
|
Spróbuję wyjaśnić zaistniałą sytuację , bo zrobiło się małe zamieszanie ... :)
Na pytanie o lusterko i jego przydatność w walce z bazyliszkiem jeden z forumowiczów < wybitnie czarna owca > odpowiedział postem, w którym roiło się od wulgarnych wyrazów i obrazliwych określeń. Następnie tenże osobnik , w swoim drugim poście , umieścił znany wszystkim wyraz na " ch " , niektórzy piszą go przez samo " h " . Dla ułatwienia dodam,że wyraz ten jest wyjątkowo krótki. W poście tym słowo powtarzało się 200-300 razy ... I to właśnie jego wypowiedzi < jeżeli można to tak określić > dotyczyła pózniejsza ostra i zmasowana krytyka ... Modkowie stanęli na wysokości zadania i wykasowali obrazliwe posty. Stąd też powstało zamieszanie , bo ci którzy nie widzieli tych przekleństw nie bardzo wiedzą kogo i za co ludzie tak objeżdżają ... Jeszcze raz tłumaczę , że krytyka nie dotyczy założyciela tego tematu. To forum jest właśnie po to , żeby się pytać i zgłaszać własne pomysły. Ale oczywiście w sposób cywilizowany ... Kultura obowiązuje wszędzie ... |
lusterko służy prawdopodobnie tylko do ozdoby
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |