![]() |
Tibia.pl znowu doceniona :D
Jak moze ktos z was zauwazyl to tibia.pl zostala doceniona przez tibianews :)
W nowym temacie dali nawet zdjecie tibi.pl jako ladnej pod wzgledem graficznym stronki :D http://www.tibianews.net/article.asp?Id=331 |
No, no no, gratulacje dla tibia.pl teamu, wasze prace s± powoli doceniane :) teraz tylko czekać, aż na dole tibianews pojawi się nasz buttonik :)
|
Cytuj:
|
A swistak siedzi i zawija je w te sreberka;)
Gratz dla tibia.pl, ale dla mnie to fanstronki zawsze beda podzielone na nacje-tylko tibianews jako gazetka i tibia.com jako oficjalna... Ale zawsze to fajnie zobaczyc znajomego screena na zagranicznej stronce;P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Swoje chłopaki na tibianews siedz± ;-))))
|
Tak moim skromnym zdaniem nikt by tibia.pl nie docenil gdyby nie sada i nasze wysokie miejsce.
|
Cytuj:
@topic Gratuluje, stronka ma naprawde super design. |
Ten i wiele sukcesów nie jest zasług± jedynie Moderatorów i Adminów Dwóch (:D)
To użytkownicy tworzyli te forum, dawali sugestie....(blebbleble). <sralismazgalis> Naprawde jest siuper :) Wielkei GZ i w ogóle :) Za jaki¶ czas jednak opuszcze to forum.... no cóż :) |
hail Jon!!!
|
@Night-
Cytuj:
|
Ciesze sie, ze w ciagu poltorej roku jak tu pierwszy raz zajrzalem tibia.pl zrobila takie niesamowite postepy. Wszystko idzie na przod, oby tak dalej :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@TOPIC : dobra, o nas napisali raz. A my o tibianews/tibia.de/tibia.com piszemy prawie codziennie...:) |
@Night-no i? Ja pisze tylko w OWIONie i Tworczosci, w Tibie tez prawie ze nie gram... A mimo to siedze na forum;) Polubilem cholerstwo:P
Ah, i co wy widzicie w tym RD to ja ni mom pojyncio:P polecam ogame.pl :D:D:D:D PS.Ja ostatnio gram w duzo gier przegladarkowych, jesli bezplatne;) @topic-zeby nie bylo OT... Yyyy... Gratz tibia.pl! ;) No a tak na serio-utrzymajmy(my jako tibia.pl!:D) takie tempo rozwoju a juz niedlugo nikt nam nie podskoczy HA HA HA HA HA!:D |
Gratulowac jest czego <ciach>
Coz, moge zyczyc tylko nastepnych postepow w prowadzeniu strony. EDIT: Uhm... przepraszam, nie bijcie plx. ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |