![]() |
Angry Demon
Sorki że nie ma żadnego podkładu związanego z tibią le nie chcialo mi siem juz kombinowac z tymi kratkami :D Chyba mi to wyszło ale komentujcie to bede przynajmniej wiedział jakie błędy popełniam albo co wam sie nie podoba :cup:
http://img.photobucket.com/albums/v6...ngry_demon.jpg |
hmmm dziwne to, nie mowie ze zle ale dziwne, poprostu jestem przyzwyczajowny do fakow w 'kratkach'
|
Nawet mi sie podoba
jakas oryginalnosc jest ;) tyle ze trudno powiedziec o co w tym w sumie chodzi.... |
Nawet fajne, ale złości demona to ja tutaj nie widze. Raczej to mi przypomina demona w "płonącej" kuli.
No to teraz będziemy zgadywać co to jest ;] |
Demon ssj 2 xDDDDD
|
Co jak co ryginalny fake. Mi się podoba :D
|
Hmmmmmmm... to moze to powinno sie nazywac Faza Demona albo Demon na Fazie :D W pzyszłości (mam nadzieje niedalekiej) bede robił podobne rzeczy do tego ale juz na tle i z wieksza iloscia bohaterów.
|
świetnie Ci to wyszło!!! :) POdoba mi się ta inność. Jeszcze nie widziałem podobnego feka. Ten demon jest chyba taki zły, że aż wytwarza ognistą kulę. Chyba o to Ci chodziło ;) Czekam na następne prace w Twoim wykonaniu!!!
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=24870 Jest chyba gorszy pod wzgledem efektow od tego ale to nie wyrobka zrobic tyle efektow na takie BITWIE !! |
Ale faza ;p;p;p
Gratz roboty Grzesiek :) :cup: |
hehe
Cytuj:
Hehe..niech zrobi fake z demonem z takimi dlugimi wlosami az po kostki :D DB ROX :] |
hehe...Faza Demona... :D skoro już zrobiłeś 2 Fake-i to zrób jeszcze kilka :P
|
Hmm....
Niby dobre... Hmm... Chyba mi sie podoba... Hmm... Dobra robota. PS: Zle dobrana Nazwa |
To jest furia demona!
Ludzie, przyjrzyjcie sie temu obrazkowi to zobaczycie nie wscieklosc, lecz furie demona! Spojrzcie jeszcze raz. Co to za pole energetyczne wokol niego? Moja matka wytwarza podobne jak jest na mnie zla :D .To jest wybuch energii nie sadzicie? To jedziemy dalej. Czerwone smugi ktore tam widac. Czy to na pewno nie jest krew bohatera ktory nadepnal demonowi na maly palec? W tym zdjeciu, jak sie przyjrzycie, naprawde siedzi wsciekly demon.
|
no no mamy talent w klasie:P
nawet fajne tylkooo....what the fuck is going on there????? :D no ale liczy sie ze Fake ladny jest :evul:
PozDro od Kumpla z KlaSy i calego GIBON SKLADU:] |
Demon SSJ 3 przmiana spuer wojownika :) fajen fake :) :D
|
hehe spoko xD
hehe spoko to wyglada nie obraz sie ale wyglada to jakby ten demon byl w czyjejs cipie :P xD
|
Hehehe =]
Fajny... :) hmmm... niewiem jak wam ale kojazy mi sie z Dragon Ball'em =D Aura jaka maja SuperSayanini (SSJ) =P ale to tylko moje uwagi.
Ogolnie fajne chociaz niezabardzo zwiazane z tibia. :] |
A no
Sheverish (jesli zle napisalem to sorka)
masz racje DB rox :D ale wole DBZ =P jakby mial po kostki to byloby SSJ3... :D zrob SSJ4 <lol> umieśniony, owłosiony :P z ogonem i wielka czupryna... hihihi ^^ Wiem ze to pytanie nie do tematu ael moze wie ktos czy na jakms programie puszczaja jakeis anime typu: DBZ, Slayers? (tylko po polsku a nie jakies francuskie) jak ktos wie plz niech napisze nazwe programu =) |
mogłeś dać nazwe " demon na haii " :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |