![]() |
Poszukiwani moderatorzy do stronki
MAm stronkę WWW o programowaniu dla potrzxeb internetu i potrzebuję kilka obób które zajmą się razem ze mną pisaniem kursow.
Wpisowe: 1 Kurs o PHP, HTML, MySQL, Flash zapraszam na http://www.skorkiwww.prv.pl Adres może na to nie wskazuje ale jest to strona o programowaniu TYLKO TERAZ ZA JEDYNIE 1 DOBRZE NAPISANY KURS! Po wejściu na tą stronę należy stworzyć nowego użytkownika, i przesłać na adres [email protected] kurs w formacie *.txt wraz z nazwą użytkownika. po zatwierdzeniu kursu dana osoba staje się do autorów strony. Więcej informacji pod adresem [email protected] oraz pod numerem GG: 2981249 |
Wiesz, co mnie zastanawia?
Jak można robić stronę o robieniu stron internetowych, gdy samemu nie umie się zrobić strony, tylko korzysta się z gotowców? |
Cytuj:
|
omg, są nawet literówki w linkach ... a już myślałem, że może coś skrobnę ...
|
Od razu widać że profesjonalna stronka o programowaniu itp. :D
Na gotowcu, a autor chyba sam nie wie, czy chce robić po polsku czy angielsku: News jest po polsku, sonda i stronka domyslna - po angielsku, a w menu pół na pół :D :D :D :D :D :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Offtopic się robi. Koniec tematu o www.PcTweak.net ;-). |
No dobra moge coś wam zrobić dajcie mi tylko temat. Jedna z moich stronek przy których się uczyłem znjaduje się na stronie w menu Download
|
Cytuj:
|
Oks, za kilka dni (może po feriach) Zobaczycie nowy layout stronki. Zmienie kolorki i układ strony. Poza tym dodam kilka bajerków i jkaiś kurs (chyba 'kurs html- podstawy') a tak wogule to strona dopiero powstała (wczoraj:) )
|
Cytuj:
A kurs-podstawy, to se możesz wsadzić w tyłek... Spróbuj napisać własnoręcznie kurs do Flasha, albo pisania w PHP... Wtedy zobaczymy. |
Ok nie ma problemu
Ale chyba powinienem zacząć od HTML :) |
Ok, zmieniłem cały system portalowy i stworzyłem sobie nową skórkę. Już całość jest spolszczona i zaczynam brać się za treść. Przesyłajcie kursy ( www.skorkiwww.prv.pl )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |