![]() |
Gratz
Gratz. Ladne SS. Ale fart z tym zerkiem na blankach... :D
Jesteś już w kozakach? Aha i mam pytanie.. Powiecie mi jak będziecie szli znowu? Chętnie poszedłbym z wami. (w0w jestem pierwszy 8o ) |
uehehehehe
no jak widze sski sa takie super ze ich nikt nie oglada i nie komentuje hmm.
moze jutro dam z pohu ale nie wiem czy xewepo gral bedzie |
No fajne zdjątka ale jeśli knightcik był blokerem to z tym zerkiem chyba sie nie sprawdził. Dosłownie harcore :) Hmm ciebie już chyba gdzieś widziałem z Xewepo ale nie pamiętam :P a Legolas Elfen Archer nie szwędzasz się po okolicach Kazzo nigdy nie ?? :D No kiedyś możemy iść na dl'ki jak tylko nabijecie wyższe skille (Ostra) i mlvl (elfen) pozdro :)
Edit: Wiesz Ostra ja też założyłem własny temat który akutalizuje i jest tam mniej więcej z 50/70 zdjątek tak mi się wydaje :P Dosyć niedawno bo chyba 3 dni temu dodałem nowe screen'y a commentów praktycznie żadnych tak więc takie jest życie. Ludzie poogladają screen'y ale pamiątki nie zostawią ;d |
hej!
fajne ss'ki, gratuluje skilli. jak bedziesz next time szła na jakiś hunt i będziesz potrzebowała palka to mi powiedz ok?? :D |
Siema Master of The Dark Bow ;D widzieliśmy się w Sobotę bodajże jak szedliśmy z ekipką na of questa przy mostku pamiętasz ?? :)
|
heh
z tym zerkiem to nie tak ze xewepo sie nie sprawdzil tylko ja zbyt niecierpliwa jestem i za szybko sie wszedzie laduje :p
edit: zgadzam sie z toba niekomu sie pisac nieche |
Nie no poprostu Gratz!
Na takich małych lvlach wszystko co popadnie laliście. ;) Ja 36 Knight i na wszystko nie chodziłem twz. umiar. Ale na dead nie było szans no i tak łatwo nie było |
adnik: jasne że pamiętam :D
jak was zobaczyłem to sie bałem że może jakiś hunt na ludzi ^_^ ale jak zobaczyłem że polacy to już mi ulżyło hehe :] |
S-U-P-E-R SUPER ss'y ! na samych vialach co tam lezom mozna niezle zarobić :D ostatni raz jak byłem w tym miejscu to było wczoraj... byłem ja i 2 moich friendow... :D oni po 40 lvl a ja 16 xD i napadło na nas ze 7 zerkow i ich pozabijały a mnie nie :D a ja fartem uciekłem :D
|
no no ladnie ale z blokerem
ja z blokiem gsy bilem:P |
heh
@gerfild: 20 minut pozniej poszlismy na gsa przy blo....... qwescie
xewepo zurzyl 7 uh a loot to 10gp 8o |
hej ostra
spotkałem cie kiedyś na cycach(mam nawet screena z tobą ^_^) wpadnij na moje nowe screeny plz :baby: i skomentuj ok? new screens |
ta widzialam scerany skomentowalam i sciagnelam film :P
|
Co tu duzo pisac ładne ss'y :P
|
Hmm, z takimi skilami i z takim blokerem z pewnościa bym nieposzedł na Of ...
1. Szkoda beltow i Uh'ow 2. Bloker mógł paść 3. A po cholere wy tam szliście? :D |
hhe
1. mam za duzo beltow i uhow (belty sie zwrocily a uhow poszlo 1 bp)
2. jak mogl pasc? 3. dla exp oczywiscie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |