![]() |
Noob Factory
Format pliku .gif wiec poczekajcie aż sie załaduje!!
http://republika.pl/paszczauonline/C...00bFactory.GIF Comment plx xD (jakby co to mi sie nie chce robić rehosta) |
ciekawy pomysl.... ale jakos watpie ze to ty robiles.
|
super, dawno nie widzialem dobrego gifa, tak trzymac
|
Świetne naprawde pomysł 6,5/10 a wykonanie 8/10 bardzo0o ładne żadnych niedociągnięć . . przynajmniej moim zdaniem :king:
|
hahahahaah, rewelacja! dawno sie tak nie usmialem! Wyslij to do tibianews.net moze wystawia to :D
czekam na kolejne |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do fake'a, bardzo ładny. |
Nie ładnie smiać sie z n00bów oni sa na prawde straszni. Jeszcze bedziesz miał hunta od Noob Force. :] Swietne
|
No! No! No!
Wiedziałem, że wykombinujesz coś extra!!!
Ale to? SUPER!! Nie myślałem że masz takie pomysły! ............ ///GRATZ \\\ \\\______/// Zasmuciło mnie że są takie "nooby" które nie wieżą, że takie coś potrafisz zrobić! MOGE WAS WSZYSTKICH ZAPEWNIC ZE ON TO ZROBIŁ!! :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
Tka by było fjanie :/ |
Muahuahaua... Pomysł wypas i wykonanie good :] 9/10.
|
Zarąbisty fake'i. Hehe miałeś dobry pomysł. Ode mnie dostajesz 5!!
|
Super!!! Tak SiĘ UŚmiaŁem Że Z KrzesŁa ZleciaŁem I Sie Po PodŁodze TurlaŁem. :)
|
Hehehe...miód i mleko ^^ tak trzymać.
|
Cytuj:
2. opanuj się 3. i wróc fake jest za***isty a ty czepiasz sie bóg wie czego.... odnosnie watpliwosci czy to fake wlasnej roboty, to moge tylko w 100% potwierdzic (robiony na infie komp obok)... tak trzymaj Pashczak ;-) |
Cytuj:
Gif jest wypad: pomysł 10/10 Wykonanie 10/10 Coś dodać ?? Módl się, by to było twoje :P More plx! :) |
no noi fajne more plx!!!111!!111111111
|
Cytuj:
A tak do tematu to Za***isty takich więcej ;) |
Heheeheheheheh. Świetne :) Rozwalił mnie text na końcu :D 11/10 :D
|
po prostu boskie :D 10/10 i tyle :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |