![]() |
Pacc
MAM pytanko czy jak kupie pacca
i jak juz go bede mial to czy jak kupie promocje, i jakies czary tylko dla pacca i jak pacc sie skonczy to bede dalej ten master sorcerer i bede mogl uzywac czarow. Ahah i jeszcze jak bede mial pacca i poplyne np. na edron i pacc sie skonczy to czy zostane w tym miescie do momenty gdy nie kupie ponownie pacca |
1. nie
2. nie |
Jeżeli chodzi o Promocje i te czary to jak ci się skończy pacc to już będziesz zwykłym Sorcererem i czary dla Pacców miną, ale gdy kupisz Pacca to wszystko będziesz miał jak wcześniej czyli Promocje i czary itd.
A co do tego miasta to niewiem... Ale chyba zostajesz tam gdzie byłeś, bo to ty powinieneś chyba wybrać Miasto do którego chcesh zostać przeteleportowany. Zostajesz np. W Edron gdy jesteś tam zameldowany. Jeżeli jesteś zameldowany np. W Thais, to chyba cie przeniesie do Thais:) |
to wedlug mnie nie oplasa sie kupywac tego pacca
ale ma tez duzo zalet qured sam nie wiem |
Co do miasta...
Jeśli byles zameldowany w edron to przenosi cie do innego miasta ale na "kontynencie". nie mozesz zostac w edron i nikt pyta cie do jakiego miejsca chcesz sie udac. |
Cytuj:
|
Ok Dzieks za odpowiedzi
Prosze o moderatorow o zamkniecie Tego tematu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A chciałem dodać, ze nie kupisz sobie promocji na 15 lvlu, musisz miec przynajmniej 20. W twoim podpisie pisze ze masz 15.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |