![]() |
Trzej faraonowie.
Mam dwa filmiki z z hunta na trzech faraonach. Filmiki pochodzą z innej stronki, ale warto obejrzeć!!!
http://www.hosted-forum.com/index.ph...e=post&id=9115 <---2x Vashresamun i Mahrdis http://www.hosted-forum.com/index.ph...e=post&id=8990 <---Morguthis W ostatnim filmie radze zrobic pauze przy koncowce... będzie na co popatrzeć Teraz powinno być dobrze. |
Mi link nie dziala. :(
|
Nie dziala :(
|
linki dzialaja
wystarczy kliknac :) |
FIlmik wziety z tibia.de
|
JuŻ DziaŁa
|
filmy super pokazuja jakoms nowa rune i polowe jakiegos miecza
jak znajdziesz inne filmy to odrazu dawaj |
Naprawde super filmiki!!!!!! :D
|
ściągnołem je wcześniej z tibi.de
super filmiki :) |
Jeden filmik mi się ściągnął i musze powiedzieć że jest świetny :) (a drugi coś się nie chce za bardzo ściągać spróbuje później)
|
WOW!! Wiecej takich filmow prosze. Jednym slowem: WYPAS. Ogladalem filmik tez ekipa poszla do Mahrdisa, byli tam ludzi z Polski, lecz sie nie udalo ;( Ciekawe co to za mieczyk? :evul:
|
ten miecz to może był kawałek Pharao Sword
jeśli się myle to mnie poprawcie |
good :cup:
tylko jetsem ciekaw lota z tych faraonów |
@Ulver
W opisie tej rękojeści była wzmianka, że to część dwuręcznej broni (choć nie jestem tego pewien na 100%) , a Pharao Sword jest jednoręczny. @topic Fajny film. Gz dla tych, ktorzy męczyli się z tymi faraonami. |
pysznie :) szczególnie spodobało mi isę to jak szli tam i były te behemoty - to tłuką jak normalne potworki :) a loot też niezły :)
|
Ale Super!:)
Super filmiki... Extra!!! Niezłe level w nim występują (a jakby inaczej):)
See you in Tibia. Shakowali mi postać ;(;( |
O.o omg super :D
|
Nie no filmiki super full wypas , ale jak on połączył w jeden film kilka filmów ?? Kilka razy sie urywało i pojawiał się w innym miejscu i napis "Your last visit in tibia ..."
|
Spoko filmiku, niedługo tam pójde(jeszcze 2 lata :p )
Mi linki dzilaja bez problemu. Nie wiem jak sie dodaje filmiki. Jak ktoś mi powie niech pisze na maila [email protected] (plx powiedz mi ktos) :( Lord Xazamo (Aurea) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |