![]() |
Co byście chcieli w następnym update?
No właśnie, jakie są wasze propozycje na itemki, bronie i różne inne co chcielibyście widzieć w następnym update? Ja np. chciałbym aby można było kupić w miastach jakieś amulety albo coś takiego (oczywiście cena baardzo wysoka :)) co by przenosiło cię do tego miasta, albo coś w rodzaju hotelu-kupujesz pokuj, płacisz czynsz, a jak będziesz zalegał przychodzą n00bki i cie okradają:).
|
zwiekszenie zabezpieczen przed cheatami typu tibia gg, tibia aim bot itp.
nowe silne potwory (2000exp + ) nowe bardzo silne potwory (silniejsze od demona ) czar, najlepiej dla sorca/druta (pal tez moze byc ) - przez 6s na nasza postac nie dzialaja zadne ataki (badz tylko ataki fizyczne, do ustalenia ), ale on sam nie moze wykonywac zadnych czynnosci ( przydatne gdy potwor sie przezuci ). zzeralo by duzo many (~150) i podczas tego czaru nieznikaly by mieczyki ani pz lock. |
Ja bym chcial, zeby wynaleziono wykrywacz n00b'ow i kazdemu znalezionemu n00b'owi kasowac konto.
|
ja bym chcial zeby np. jak sie ma caly bp of np. soldier helmets to jak mowimy sell zeby mozna bylo sprzedac to co znajduje se pod nami
|
Taki temat był ale go zamkneli. A jeśli chodzi co ja chciałbym to jednodzienny resp potwara dla PACC na terenie FACC (bo jeśli już to coś takiego by dał CIPsoft).
|
ja osobiscie chcialbym jedno z dwojga :P
a) zdjecie systemu czasek (poprzedzone glosowaniem) b) dodanie nowej czaszki dla wojen miedzy gildiami- dlaczego podczas wojen maja byc banowani swieni gracze) - polaegalo by to na tym ze z gildi ktora rozpoczela wjne - 2 gildia wojne by zaakcepowala mozna by bylo wyjsc 2 razy. pozniej juz nie mozna do niej wejsc /z niej wyjsc i wojna trwala by do p"podpisania sojuszu" miedzy timi gildiami czyli obustronna zgoda na pokoj ....lub rokiem jednej gildii (wczesniej ja zlikwiduja..ale to tylko tak dla wyobrazni |
Więcej GMow i w depo w kazdym miescie wylapywacz noobow, power abusingu, lurerow i PK. I jeszcze więcej miejsca do expienia dla facc na niezbyt wysokich lvl.
|
Mniej noobow takich jak ty co zakladaja glupie temty ktore byly :/
Close topic! |
@up Niewiem jak ty ..ale ostatnio stwierdzam (bo czesciej tu zagladam) ze coraz mniej ludzi tutaj zaglada i forum zaczyna wymierac..moze przez takic "nobow" jak ty, którzy opieprzaja kazdego za probe zalozenia tematu, który moglby ozywic forum. Co z tego ze bylo. pomysły sie zmieniaja, ludzie na tym forum tez... a nikt nie bedzie zagladal do tematu ktory byl xx miesiecy temu i go odswierzal bo odrazu takie "noby" jak ty pojada mu ze odswierza tak stare tematy.
Wiec zastanow sie cos piszesz..alebo nie pisz..jak umiesz tylko krytykowac. |
Hmm. Ja bym chcial zeby wszystkie niedostepne rzeczy staly sie dostepne.
I do tego nowe questy po te rzeczy typu: annihilator. ;] |
Nowe tereny: Japonia i Starożytna Grecja :)
|
Mape świata taką jak Ziemia :D a z realnych walczenie z cheatami,potworki dochodowe ale nie trudne i coś lepszego od demona ;)
|
Ja bym chciała nowe stroje dla FACC.
Żeby można było zarudnić się w jakimś sklepie za dość nieiwelkim wynagrodzeniem. W marzeniach też bym chciała domki dla FACC'ów, ale wtedy by ich starczyło, a gra byłaby za łatwa. Wykrywacz noobów, WYKRYWACZ NOOBÓW. Tego pragnę NAJBARDZIEJ. WYKRYWACZ NOOOBÓW. |
Ja bym chciał, by wprowadzono tereny o tematyce zimowej/vikingowej, ale tak jak egipt, czyli nowe miasto całe z lodu, nowe potforki (Elite Yeti ?:P) i takie tam, potem można np: Japonię (jakieś miasto z pagodami, już widze to cudeńko ozcyma wyobrazni xD) Ehhh, gdybym robił w CS to by była tibia ^^ (mażenia :D)
|
wedłóg mnie tibia prosi sie o dwie rzeczy
1 nowe czary, potwory itd. 2 nowy rodzaj broni który by wykorzystywał fist fighting tzn. wszelkiego ordzaju rękawice ze smoczej skóry i złotymi pazurami aby fista trenować nie tylko dla zabawy |
zmiana systemu czaszek na nastepujacy : raz na dzien/ 5 na tydzien mozna zabic kogos bezkarnie, bez skulla i nie zostajemy za to ukarani w zaden sposob.
za przekroczenie tego limitu po kazdym zabiciu ( nie zaatakowaniu ) bedziemy dostawac white skulla ( w danym dniu/tygodniu, zalezy ktory limit przekroczylismy ). red skull - 6 kill/ dzien 16/tyg. Jesli ktos zaatakowal gracza bez skulla, mozna go bezkarnie zabic, ale taki gracz nie jest oznakowany skullem wiec nie mamy pewnosci czy to on pierwszy zaatakowal. |
Nowy rodzaj serwera: pvp without skullsystem
Normalne swiaty, bez czaszek, amulet of life zastapiony amuletem of lose. Nowe tereny,a stare poprawione. |
1. Nowe czary dla druida! :P, najlepiej coś jak ue albo e-wave :D
2. Kilka pojedynczych spawnów nekro xD 3. i...może jakiś system karania "miłośników nie swoich lootbagów" :]? EDIT @down Nie miałem na myśli identycznego spella, masz rację że druid i sorc były by podobne, ale expić druidem jest trudno, a pvp jest podobne do palla z 15mlv :/. Musi być jakiś czar ofensywny druida co się przyda w pvp. |
@
jesli drut dostal by ue..... to po co grac sorcem? cena sd by pewnie wzrosla..... i drut byl by wlasciwie tym samym co sorc.... juz lepiej bylo by usunac druta i dac sorcowi czary druta, ale to znowoz sprawilo by ze sorc byl by zbyt uniwersalny. |
jak juz jest taki temat to sie wpisze:d
ja bym chcial jakis nowy czar dla druta nic wiencej:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |