![]() |
Amazkonki z kolega
witajcie to moje pierwsze zdjecia z tibi
macie tutaj link : http://photobucket.com/albums/v688/tytus/ pozniej nas wywalilo :/ kicki byly odrazu mowie ze to harmonia |
ssy jako tako , ale czego nie umieszczasz ich odrazu na posta tylko w linku , gorzej sie to prezentuje :)
|
Super głupie screnny
Super... głupie screnny, idioto po co dodajesz zdjęcia jak lejesz amazonki wrzuć lepiej jakieś dragi chociaż czy co, a nie się podnieciłeś, że lejesz Valkirie, acha jeszcze coś, co to za drut na 15 lvl ma 9m lvl ( n00b ) TEMAT DO USNIĘCIA X(
|
a jakie lvle mieli toi koledzy i profesje
:) |
@Ss'y
Co do Ss'ow sa w dobrym wykonaniu i spoko ze pokazujesz ,,loot" czego niektorzy nie robia a co jest ,,czasami" dosyc ciekawe.
A co do tematu to jakie ty masz skille i eq ze pokazujesz tak ,,zaawansowane" hunty?? Nie zdziwil bym sie gdyby pokazywala to osoba 8 lvl'owa ale 15 lvl?? Chyba zartujesz. |
a dlaczego odrazu w poscie ?? ale jak tak wolicie to jak bedzie nastepne ssy to zrobie w poscie odrazu :P
http://img.photobucket.com/albums/v6.../firedevil.bmp pamiatka z fd ;) sorry ze uzywam n-gage ale mam cos z monitorem... robilem to w paincie i dlatego taka lipa |
Cytuj:
Hmm a czy jest jakies wymaganie co do mlvla? Moze jemu taki wystarcza. Szczerze mowiac wole ogladac screeny z amazonek które się przynajmniej wyswietlaja a nie screeny z demonów typu :x: |
spiderek ty sie lepiej nie udzielaj bo mi sie niedobrze robi:[
spiderek ty siedz cicho jak ci sie nie podoba to pokaz nam swoje SSy co ty na to??czekam...
@OnTopic Spox SSy tylko następnym razem nie dawaj linków tylko wklej SSki ;) @Spiderek Popatrz na twoj lvl i mlvl....jak masz ochote krytykowac innych to wypad na inne forum X( |
Spiderek nopku zaraz skończy sie dzień dziecka, logne się na valorie i już z DP nie wyjdziesz .Bluźnisz chłopaka i juz pewnie ma kisiel w majtach, a ty go jescze dołujesz że mierne ss'ki.ZASTANÓW SIE CO ROBISZ!! X(
|
[quote=spiderek]acha jeszcze coś, co to za drut na 15 lvl ma 9m lvl ( n00b )[quote]
nie no to jeszcze spoko mój kolega noob zrobil se druida czy sorcera ma 11 lvl i ma hahahahah uwaga ... 0 magiczny hahahahahah co do szkrinow to nudne :( i to nie wyczyn se pohuncic na amazonkach X( |
pierwszy raz dalem ss'y
wiem ze amazonki to nic wielkiego,ale od dzis zaczolem ss'y robic i poprostu chcialem obczaic co i jak a...szkoda ze nie widzieliscie jak bylem na ghostland z kolegami ;) |
Cytuj:
Debilu jak taki madry jestes to daj nam jak ty cos lejesz lepszego od trolla :P |
Nudne troche te ss, ale jak ja wyszedłem z rooka i bylem jeszce newbie to tez się podniecałem bo mnie na to bylo tylko stac. :]
|
umiem pokonać lepsze potworki,ale szkoła...i niemam za bardzo czasu na np. 3 godzinne hunty :(
|
Jestes ...newbie !!!!
...!! ziomus !!
...w jednym z twoich screenow zauwazylem ze uzywasz tibii gg... :p :D :D :D :D :D :D :D :D z wlasnego doswiadczenia radze ci nie uzywaj tibii gg...<HACKED> !! bye all |
Cytuj:
Nic nei wypadnie, jak bedziecie huncić, najlepiej je solować knightem, lub palkiem, iść na hunt mija się z celem, widać że masz 15 lvl coś koło, to do kopalni na dwarfy... |
nawet nawet
Jak na pierwszy raz moga byc ale ta Tibia GG oj to juz psuje wszystko
|
to przez to że mam coś z monitorem :( wielkie sorry za tibiegg
|
Nam nie bedzie przykro za tibia gg
A temu co bedzie nosil twoj set bedzie nawet milo |
:P druid na 15 lvl ma magic lvl 9 :o
nazwa: Legendary Green Warrior:P
świat: lucera :) Sorcerer lvl 15 :) mlvl 20 :( :confused: miasto:carlin :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |