![]() |
Nice ss by Ratilt Faelera. Demon hunt. Etc
http://photobucket.com/albums/v723/Wosiu/ Enjoy and comment plx
|
Fajne ss
Fajne ss. Gratz lv i stuffa
________________________ Knight mentos |
Od 7 miechow gram na harmoni i jakos cie nieznam ani nieslyszalem o tobie :P
|
^^
Lubie jak HIGHI levele pokazuja swoje screnny mam wtedy motywacie
do gry :P gratz powodzenia ^^ |
Cytuj:
|
@Gesuntheit
Myślę że twoje małe ss'ki są spowodowane robieniem ich przez (PRINT SCREEN), a nie przez prgram który znajduje się w dziale download. Nie wiem czy dobrze napisałem, ale może Ci pomogłem SORRY ZA ORTOGRAFIE B) |
Niczego sobie xD
Zdjęcia ładne ale mam pytanie ....
Który to ty w tym zdjęciu w "Real life" ? ( Tak z ciekawosci :p ) |
Dzieki za komentarze.
1. Jak bloczyłem demony miałem 70 2. Nie wiem dlaczego masz miniaturowe ss'y. Ja niczego specjalnego nie robilem, zeby byly duze. :P Po prostu zaladowalem je na strone. Niedługo dodam zdjęcia z Arcanii i Elysii. 3. Ja to ten brzydki na dole najbardziej po lewej stronie kucający :]. |
Aaa i jeszcze jedno co do tego "Real"...
Ten skośnooki na górze zdjęcia za szybą to jakaś maskotka klasy? xD >>>>LoL!<<<< |
3vul ;p
fajne ^^ |
Znam tam jedną dziewczyne ze zdjecia :D
Który to ty ? Fajne SS-y. |
Hmmm, no to tak.
@Fil Ktora znasz dziewczyne? :]. Przeczytaj moj post wyzej. @Lonohiv xD @Stalmir Moze dlatego o mnie nie slyszales, bo przenioslem sie na Arcanie? :P Jakis miech temu. |
Pochwała xD
Gratz ss'kow...czekamy na wiecej :)
|
Jeszcze raz mi usuniesz posta to zobaczysz co sie stanie -.-
A zdjecia to masz do dupy !!!! YOU FUCKIN BIATCH !!!! :P |
Widze Wosiu że w twojej klasie przewaga dziewcząt jest, no to macie fajnie xD...ale ten gościu za szybą wymiata :D :D przesada 8o fajne screeny, ciekawe, no i czekamy na więcej (z Real Life też xD) !! ;)
Cytuj:
|
Grtaz:):)
spox SSki:):)nice lvl i stuff:P:] gratz dla ciebie za demon hunta :evul: :evul:
|
Cytuj:
ale nie o moderatorów mi chodzilo >.< |
Nie kloccie sie :P. Dalbym wiecej zdjec z rl, ale mi bluetooth nie dziala i nie moge z komorki zdjec zgrac :(.
A dziewczyn mamy w klasie 26 :]. Większość ma nienaturalnie rozwiniętę mięśnie klatki piersiowe :D. |
Dodalem pare ciekawych zdjec do reala! Nie sa dobrej jakosci, poniewaz zostaly zrobione na komorce. Enojoy and comment plx !
|
Screeny fajne, gratz Lvl'ów I Eq.
Chińczyk Rulezz :D No i tibia GG ale to juz twoja sprawa. Dawaj Więcej :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |