Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sumonny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2560)

Mierzej 31-01-2004 21:51

Sumonny

Powiedzcie mi jedno. Czy jak bym przywołał sobie jakiegoś potworka, np Monka i bym go zablokował parcelami a sam bym odszedł to co by się z nim stało??

Odpowiedz prosze dobro bez żadnych chyba. Bede bardzo wdzieczny. :D

Pozdrawiam 8)

Kusy 31-01-2004 21:57

Twoj summon po prostu zniknie, tak jak ty bys sie wylogowal

boss 31-01-2004 22:01

jesli sie wylogujesz to monk zniknie ale jak oddalisz sie daleko to staje sie on chyba zwyklym potworkiem ktory atakuje wszystkich ale nie jestem pewien :))

Kosior 31-01-2004 22:43

Jeżeli wyczarujesz sumona i oddalisz sie zbyt daleko to on znika i nie możesz go wyczarowac jeszcze raz.Musisz sie przelogować zeby na nowo wyczarować sumona.

Magus 01-02-2004 00:35

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Mierzej
Czy jak bym przywołał np Monka i bym go zablokował parcelami a sam bym odszedł to co by się z nim stało??
Monk odsunie sobie parcele i podąży za Toba.
Co do potworkow, ktore da sie zaparcelowac - tak jak przedmowcy.
Cytuj:

Jeżeli wyczarujesz sumona i oddalisz sie zbyt daleko to on znika i nie możesz go wyczarowac jeszcze raz.Musisz sie przelogować zeby na nowo wyczarować sumona.
Tu mnie zaskoczyles, sadze ze sie mylisz - ale sprawdze to (jak bede mial nadmiar many).

Waglikus 01-02-2004 13:02

Ja jeszcze sorciem nie sprawdzalem tego czy summony znikaja po dalekim oddaleniu!!

Dejvo 01-02-2004 15:10

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Waglikus
Ja jeszcze sorciem nie sprawdzalem tego czy summony znikaja po dalekim oddaleniu!!
Sry za of topic ale kiedy przeczytałem ten post myślałe, że parskne śmiechem... takich postów nie nawidze - stary (Waglikus) powiedz kogo to interesuje, że tego nie sprawdzałeś? No co za typ....

Waglikus 01-02-2004 15:25

W sumie nikogo ale tak jakos mi sie napisalo:P

Magus 02-02-2004 04:00

@Waglikus
To niech Ci sie wiecej nie napisze, i naucz sie edycji bo Cie co niektorzy userzy zywcem zjedza.

Tygryss 02-02-2004 10:00

ekhm musze dodac ze jak odejdziesz dalej po new update to takrze zniknie :( DYSKRYMINACJA ! ! !

podam ich do sadu :D

kiedys... :D

no ale cóz CIPsoft zakpil sobie z nas (postaci magicznych) :(

Sephiroth 03-02-2004 03:36

Cytuj:

Magus
Cytuj:

Tu mnie zaskoczyles, sadze ze sie mylisz - ale sprawdze to (jak bede mial nadmiar many).
Nie marnuj, nie musisz się przelogować, Kosior chyba po prostu nie oddalił się wystarczająco żeby zniknęły jego dotychczasowe summony.

targud 05-02-2004 20:42

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Waglikus
Buahahah stary WYMIATASZ!!
Ale powiedz jedno.. Co nas to obchodzi??
Twoj post ROX! :D

Rasty 06-02-2004 00:10

sUx ..... zakończcie ten temat bo to juz załosne sie robi, kazzdy zaraz zacznie wypisywac głupoty.. :rolleyes:

Bryss 27-02-2004 17:09

Ja tak mialem parcelowalem archery weszlem do gory cycow wracam z cycem a tu .........nuiema :((( zginelem gdyz dostalem dozywotniego laga

Mathayus 28-02-2004 11:37

nie on nie znika znika dopeiro jak sie ktos wyloguje sprzwdzilem to z kolega on tam stac bedzie

ale monk nie zablokujesz parcelami

piotrek1000 20-03-2004 14:28

A co do odalania sie czy jak wyjde/zejde poziom nizej/wyzej:) i zaraz wroce to summon zniknie czy bedzie siedzial tam dalej ?(

WizzArD 20-03-2004 15:13

lol, po prostu jak na jakis dluzszy czas odejdziesz od swojego summona on znika, a nie od razu jak go zostawisz

Yavalion 20-03-2004 17:59

Ta ten czas to bodajże 20 sec ale nie jestem do końca pewien , gdyż raz zniknął zaraz po zejściu na niższy poziom (zdziwiłem się wtedy niezmiernie) , a za drugim razem stał coś koło 20 sec i czekał więc sam nie wiem.... :D

Caspius 20-03-2004 18:48

hmm, ja nie wime czy to bylo tez wczesniej, ale teraz jak tlyko wejdziesz na wyzszy/nizszy poziom to summony od razu znikaja wime bo przez przypadek wlazlm na drabinke i mi moje 2 elfy scouty znikly -.-

Yavalion 20-03-2004 20:16

Uhm ok no właśnie ale to po drugim update?? Po właśnie po nim miałem taką akcję z monkami myślałem , że mnie szlag trafi... hehe no ale cóż jak już napisałem wcześniej za drugim razem poczekały na Pana :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40.