![]() |
Sumonny
Powiedzcie mi jedno. Czy jak bym przywołał sobie jakiegoś potworka, np Monka i bym go zablokował parcelami a sam bym odszedł to co by się z nim stało??
Odpowiedz prosze dobro bez żadnych chyba. Bede bardzo wdzieczny. :D Pozdrawiam 8) |
Twoj summon po prostu zniknie, tak jak ty bys sie wylogowal
|
jesli sie wylogujesz to monk zniknie ale jak oddalisz sie daleko to staje sie on chyba zwyklym potworkiem ktory atakuje wszystkich ale nie jestem pewien :))
|
Jeżeli wyczarujesz sumona i oddalisz sie zbyt daleko to on znika i nie możesz go wyczarowac jeszcze raz.Musisz sie przelogować zeby na nowo wyczarować sumona.
|
Cytuj:
Co do potworkow, ktore da sie zaparcelowac - tak jak przedmowcy. Cytuj:
|
Ja jeszcze sorciem nie sprawdzalem tego czy summony znikaja po dalekim oddaleniu!!
|
Cytuj:
|
W sumie nikogo ale tak jakos mi sie napisalo:P
|
@Waglikus
To niech Ci sie wiecej nie napisze, i naucz sie edycji bo Cie co niektorzy userzy zywcem zjedza. |
ekhm musze dodac ze jak odejdziesz dalej po new update to takrze zniknie :( DYSKRYMINACJA ! ! !
podam ich do sadu :D kiedys... :D no ale cóz CIPsoft zakpil sobie z nas (postaci magicznych) :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale powiedz jedno.. Co nas to obchodzi?? Twoj post ROX! :D |
sUx ..... zakończcie ten temat bo to juz załosne sie robi, kazzdy zaraz zacznie wypisywac głupoty.. :rolleyes:
|
Ja tak mialem parcelowalem archery weszlem do gory cycow wracam z cycem a tu .........nuiema :((( zginelem gdyz dostalem dozywotniego laga
|
nie on nie znika znika dopeiro jak sie ktos wyloguje sprzwdzilem to z kolega on tam stac bedzie
ale monk nie zablokujesz parcelami |
A co do odalania sie czy jak wyjde/zejde poziom nizej/wyzej:) i zaraz wroce to summon zniknie czy bedzie siedzial tam dalej ?(
|
lol, po prostu jak na jakis dluzszy czas odejdziesz od swojego summona on znika, a nie od razu jak go zostawisz
|
Ta ten czas to bodajże 20 sec ale nie jestem do końca pewien , gdyż raz zniknął zaraz po zejściu na niższy poziom (zdziwiłem się wtedy niezmiernie) , a za drugim razem stał coś koło 20 sec i czekał więc sam nie wiem.... :D
|
hmm, ja nie wime czy to bylo tez wczesniej, ale teraz jak tlyko wejdziesz na wyzszy/nizszy poziom to summony od razu znikaja wime bo przez przypadek wlazlm na drabinke i mi moje 2 elfy scouty znikly -.-
|
Uhm ok no właśnie ale to po drugim update?? Po właśnie po nim miałem taką akcję z monkami myślałem , że mnie szlag trafi... hehe no ale cóż jak już napisałem wcześniej za drugim razem poczekały na Pana :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |