![]() |
co jest pod ...
Zastanawia mnie co jest pod northportem ale poniżej pietra -2
czyli -3,-4,-5 ??? |
Maze of the Lost Souls - ogromny labirynt, w ktorym mozna spotkac wiekszosc potworow wystepujacych w Tibii. Począwszy od orków, slimów i demon skeletonów poprzez stone golemy, beholdery, monki, smoki i giant spidery a skończywszy na warlockach. Aha, wejsce jest ukryte i strzezone przez 30 levelowa bramke.
|
:O
A co jest tam pod drabinką koło rotów ? W poblizu jak się schodzi ? jakie potworki ? |
To ja sięzapytam o jeszcze jedno...gdzie jest zejscie na -3?....w northport ni ma chyba ;/ albo slabo szukalem...faktycznie na mapie respa tam cos napisane jest w "7" ze tam takie besie wystepuja....ale wziolem to za bład ;/ tak samo na foldzie Beholder...ktorego nigdy nie spotkalem...chociash szwedam sie tam cały czas ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do właściwego wejścia do motls (-3) jak juz nadmieniłem jest ono normalnie niewidoczne, pojawia sie po przełączeniu ukrytej dzwigni :). Wiecej nie powiem.
@Thero Swamp trolli nie ma. Cytuj:
|
Cytuj:
Tam przy rotach na -2 pietrze jest drabina w dół (chyba w dół) I mi chodzi co na tym piętrze spotkam :) na -3 :P Ale dzięki za odpowiedź i tak :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |