Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Tranwescyci ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25613)

MatuS 10-02-2005 16:03

Tranwescyci ...

No więc mam taki problem ... Moj qmpel udaje dziewczyne w Tibii ^^
Sam jak namowilem go do grania w tibie zalozylem mu babski outfit ale powiedzialem zeby sie nie podawal za dziewczyne ....
Lecz mu podawanie sie za dziewczyne wpadlo do gustu ....
Teraz ma protecta od ponad 100+ lvl itp knight legsy po 5 k ... a chodza po 14+
W dodatq wysyla fotki naszej kolezanki z osiedla i ma wlasne GG "Patrycji"
Sms'oje z pewnym kolesiem co sprzedaje pacce za kase w tibii ... hehehe
Niewiem co zrobic czy wyjawnic ze jest chlopcem czy pozostawic tak jak jest ?
Wszyscy wiedza ze jestem jej/jego qmplem z RL lecz jak by sie o tym dowiedzial
to bym mial hunta i bym musial placic xD
Znacie jakis tranwestytow ?:p Jak tak opowiedzcie o tym 8o

Progmast 10-02-2005 16:18

Oj zeby nie zaczol chodzic w damskich ciuszkach..albo gozej zeby nie wziol przykladu z Miriam...Chociaz jezeli idzie mu to na reke ma k-legi po 5k itd. to czemu nie chociaz mnie osobiscie wkurza jak widze postac baby gadam se z nia i widze"poszlem,huntowalem"itd.

MatuS 10-02-2005 16:28

Hahahaha zalozylem nowa postac i poprosilem zeby pozyczyl plate legsy i ze qpie je od niego za 2 dni i dzisiaj chce kase i grozi mi huntem :evul:

Matilus 10-02-2005 19:17

To niech twój kumpel kupi Pacca i po prostu zmieni płeć swojej postaci. ;) :p

Vanhelsen 10-02-2005 19:34

Primo, to , że on udaje w tibii kobiete nie oznacza, że jest transwestytą, są takie osoby co tak robią, poprostu babek w tibii jest naprawde mało więc mają niezłe udogodnienia u niektórych graczy (patrz na jego przykładzie). Martwi mnie jedynie to SMS'owanie... ale to jego sprawa, jak jest transwestytą to nic na to nie poradzisz i nawet chyba nie próbuj.

P.S: Może to głupie, ale czy ty przypadkiem nie jesteś zazdrosny o to, że on ma 100+ protecta i k-legsy za 1/3 normalnej ceny??

NORMALY OBYWATEL RP 10-02-2005 19:34

LoL

lol...
matus ty przypadkiem nie jestes z katowic bo gadalem wlasnei z kumplem z katowic i on mi podobna histroje opowiedzial:P

Matek 11-02-2005 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
jak jest transwestytą

Nie jest tranwestytą. Wydaje mi sie, że transwestyta to gej (lesba) który na siłę chce sie stać kobietą (meżczyzną) poprzez terapie hormonalne itp.

Ten kumpel o którym mowa poprostu robi sobie jaja albo ma skłonności homoseksualne.

Czegos zapomniałem dodac:>

Vanhelsen 11-02-2005 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Nie jest tranwestytą. Wydaje mi sie, że transwestyta to gej (lesba) który na siłę chce sie stać kobietą (meżczyzną) poprzez terapie hormonalne itp.

Ten kumpel o którym mowa poprostu robi sobie jaja albo ma skłonności homoseksualne.

Czegos zapomniałem dodac:>

Transwestyta jest to homoseksualista ubierający się w ciuchy płci przeciwnej i ogulnie zachowujący się jak taka osoba (np: Sonia z filmu "Doberman")

Transseksualista jest to osoba która jak to powiedziałes "na siłę" chce być przeciwnej płci (patrz: Miriam z "Wszystko o Miriam")

Matek 11-02-2005 13:47

sorka... rzeczywiscie pomiesały mi sie znaczenia słow....;)

Ashlon 11-02-2005 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
Transwestyta jest to homoseksualista ubierający się w ciuchy płci przeciwnej i ogulnie zachowujący się jak taka osoba (np: Sonia z filmu "Doberman")

Transseksualista jest to osoba która jak to powiedziałes "na siłę" chce być przeciwnej płci (patrz: Miriam z "Wszystko o Miriam")

Tak, tylko Miriam mial(a) narzady rozrodcze meskie, a hormony etc zenskie. Wiec byla homo-niewiadomo. Pomysl, ze mogles miec "siusiaczka" ;), a hormony zenskie. W wieku 10 lat zaczalby rosnac ci biust...maly, bo maly, ale jednak. I co?

Natomiast glupota jest zmienianie plci (czyt. narzadow rozrodczych) dla ''widzeniow misi''...

Fragenstein 12-02-2005 10:51

Lol

Transwescyci- to powiedz to w 2 os. liczby pojedynczej- Transwes...

Bambuko 12-02-2005 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fragenstein
Transwescyci- to powiedz to w 2 os. liczby pojedynczej- Transwes...

Rzeczowniki odmieniają się przez liczby i przypadki, a nie przez osoby...

Co do Miriam, to każdy facet ma żeńskie hormony, a kobiety męskie, tylko zbyt mało, by na przykład facet miał szerokie biodra, a kobieta wąsy. Ale pigułką i skalpelem...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23.