![]() |
Tranwescyci ...
No więc mam taki problem ... Moj qmpel udaje dziewczyne w Tibii ^^
Sam jak namowilem go do grania w tibie zalozylem mu babski outfit ale powiedzialem zeby sie nie podawal za dziewczyne .... Lecz mu podawanie sie za dziewczyne wpadlo do gustu .... Teraz ma protecta od ponad 100+ lvl itp knight legsy po 5 k ... a chodza po 14+ W dodatq wysyla fotki naszej kolezanki z osiedla i ma wlasne GG "Patrycji" Sms'oje z pewnym kolesiem co sprzedaje pacce za kase w tibii ... hehehe Niewiem co zrobic czy wyjawnic ze jest chlopcem czy pozostawic tak jak jest ? Wszyscy wiedza ze jestem jej/jego qmplem z RL lecz jak by sie o tym dowiedzial to bym mial hunta i bym musial placic xD Znacie jakis tranwestytow ?:p Jak tak opowiedzcie o tym 8o |
Oj zeby nie zaczol chodzic w damskich ciuszkach..albo gozej zeby nie wziol przykladu z Miriam...Chociaz jezeli idzie mu to na reke ma k-legi po 5k itd. to czemu nie chociaz mnie osobiscie wkurza jak widze postac baby gadam se z nia i widze"poszlem,huntowalem"itd.
|
Hahahaha zalozylem nowa postac i poprosilem zeby pozyczyl plate legsy i ze qpie je od niego za 2 dni i dzisiaj chce kase i grozi mi huntem :evul:
|
To niech twój kumpel kupi Pacca i po prostu zmieni płeć swojej postaci. ;) :p
|
Primo, to , że on udaje w tibii kobiete nie oznacza, że jest transwestytą, są takie osoby co tak robią, poprostu babek w tibii jest naprawde mało więc mają niezłe udogodnienia u niektórych graczy (patrz na jego przykładzie). Martwi mnie jedynie to SMS'owanie... ale to jego sprawa, jak jest transwestytą to nic na to nie poradzisz i nawet chyba nie próbuj.
P.S: Może to głupie, ale czy ty przypadkiem nie jesteś zazdrosny o to, że on ma 100+ protecta i k-legsy za 1/3 normalnej ceny?? |
LoL
lol...
matus ty przypadkiem nie jestes z katowic bo gadalem wlasnei z kumplem z katowic i on mi podobna histroje opowiedzial:P |
Cytuj:
Ten kumpel o którym mowa poprostu robi sobie jaja albo ma skłonności homoseksualne. Czegos zapomniałem dodac:> |
Cytuj:
Transseksualista jest to osoba która jak to powiedziałes "na siłę" chce być przeciwnej płci (patrz: Miriam z "Wszystko o Miriam") |
sorka... rzeczywiscie pomiesały mi sie znaczenia słow....;)
|
Cytuj:
Natomiast glupota jest zmienianie plci (czyt. narzadow rozrodczych) dla ''widzeniow misi''... |
Lol
Transwescyci- to powiedz to w 2 os. liczby pojedynczej- Transwes...
|
Cytuj:
Co do Miriam, to każdy facet ma żeńskie hormony, a kobiety męskie, tylko zbyt mało, by na przykład facet miał szerokie biodra, a kobieta wąsy. Ale pigułką i skalpelem... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |