![]() |
Grafy by Blacky ;]
Kiedy mi się nudziło, to wyskrobałem te itemki:
Katana [right, raczej szabelka, zabardzo łukowata wyszła :(]: Katana na tle tibijskim: Tai Chi Sword: Tai Chi Sword na tle tibijskim: Viking Sword: Viking Sword na tle tibijskim: Jakiś axe: No i na tibijskim tle: Shuriken: Na tibijskim tle: Prosze o komenty i rady :). Temat będzie aktualizowny (jak będą nowe img of course ;)). @down Zapomniałem dodać, żę to moje 1 prace ;). A co do viking sworda to żeczywiście jakis cienki :/ Zrobiłem 2 wersje viking sworda, trochę grubszą :P: I na tibijskim tle: Katana jest pierwszą grafiką, Viking drugą a Tai Chi trzecią <lol> |
Hmm...
1: Katana: Ta... Jasne... Katana... Szabla, nie Katana. 2: Nie wiem co to Tai-Chi, ale ujdzie. 3: Wątpię by Wikingowie używali mieczy grubości wykałaczki... -.- Ogólnie- 5/10 @up Jak pierwsze, to do tematu "Pierwsze grafiki". |
Czemu nikt nie komentuje? :( Czy tylko Shan zauważył ten topic? :( More comments plz.
Przez ten czas zdążyłem zrobić jeszcze axe -.- |
...
Axe moze byc a reszta raczej kiepska:P ale ucz sie, ucz... :D
|
Cytuj:
2.Tai Chi Sword: Ocena 4/6.Nie znam się na Japońskich mieczach (oprócz Katany ;)) ale mnie zainspirowałeś tym mieczem ładnie wycieniowana wstęga tylko że za mało jest wycieniowane, ostrze. 3.Viking Sword: Ocena 5/6.Ładnie wycieniowany lekka wypłukość średnio dobrane kolory aha i Vikindzy byli dość prymitywną rasą więć wiesz,takimi swordami nie mogli się pochwalić :) 4.Axe jakieś :P Ocena 2/6.Mi to axe nie przypoomina przypomina mi zaś wygnieconą łyżkę przez 5 letnie dziecko. 5.Shuriken: Ocena 5/6.Ładnie wycieniowany śliczne kolory pracuj dalej :) 6.2 wersja V-Sword'a: Ocena 4/6.Nie wiem czemu ci dałem 4 ale mi się podoba :D |
Komentować ludzie, komentować :D
~edit~ Właśnie zrobiłem jakąś lance, nie wiem jak ją nazwać może podrzućcie jakąś nazwe ;) To ta lanca: I na tibjiskim tle: ~jeszcze jeden edit -.-~ Zrobiłem jeszcze 1 sword, nazwałem go Sword of Darkness To ten sword: No i na tibijskim tle: Mam nadzieje, że przybędzie troszke komentów :( ~kolejny edit...~ No to wyskrobałem mój 1st helmet Samurai's helmet: Wycofałem Helmety bo zapomniałem maski :lol:Tibijskie tło: ~to samo co poprzednio...~ Jakiś Du-Blade czy coś [za dużo Sacreda ;)]: Tibijskie tło: ~edit jak zwykle~ No ja sie tyle staram i nikt nie komentuje? :( |
Jak zwykle 0 komentów, będe hamski i zrobie ~bump~ :evul:
|
^^fajne^^
Dlamniemoga byc ale zrob jakiegos cluba ^^ bo narazie 0 ich
Prace oceniam na 7/10 (są małe błedy;p (jeszcze)) Twoj kolega z rl Miki HAIL NOVA HAIL POLSKA |
zazwyczaj zachwalam czyjąś prace ale w tym wypadku. . . powiem że jesteś wielki pewnie napracowałeś się robiąc takie malutkie i tak dokładne itemki Gratz ;)
|
@up
Dzięki, ale to wcale nie jest takie męczące czy cus, jak sie jest chory i siedzi cały dzień w domu ;) |
też bym chciał byś chory i to bradzo0o0o0o0o bym mógł grać w Tibie od 6:00 do 16:00 10 H !_! a tak musze chodzić do SQL i takie tam
|
Takie nudy są, że rysuje na kompie :P
Nie wiem co to jakaś prościutka katana ;): No i jak zwykle na tibiskim tle :P:http://img180.exs.cx/img180/672/blade5az.png ~edit~ Zrobiłe jeszcze sworda z takiej gry soulcalibur czy cos takiego Soul Calibur Sword: Na tibijskim tle: |
No przyznam że fajne grafy robisz. Wiele osób ( w tym ja :p ) robi grafiki otoczone czarnym konturem, ale widze że i bez tego grafy są fajne. Uaktualniaj ;) .
|
@up
Kiedyś [dawno] robiłem grafy z czarnym obramowaniem, ale wydawały mi sie jakies za grube :P, mi sie podobaja bardziej takie smukłe :P. Zrobiłem jeszcze nóż Tanto: http://img191.exs.cx/img191/1635/tanto3lt.png No i tibijskie tło jak zwykle ;): http://img191.exs.cx/img191/7927/tan...kground2st.png Thx za komenty :) Jeżeli wcześniej nie było widać noży, teraz powinno być już wszystko w porządku :) A, i jeszcze coś prosiłbym o wybranie broni, która Twoim zdaniem jest najładniejsza ;). Z góry thx |
Prace ładne, podobają mi się ładnie cieniujesz ale te miecze są za małe ! Rysuj większe ostrza i miecze bo ja ledwo ledwo co widze na obrazkach ! Sąza cienkie !
|
@up
No popróbuje większe porobić :P, gdy ostrze jest cieńsze miecz wydaje się dłuższy, tak więc nie będe tego robił we wszystkich rodzajach swordów :P |
Aha i plz bierzcie udział w sondzie, i wybierajcie najlepsze waszym zdaniem grafy ;)
:)[bump]:) |
Fajne all, oprócz Shurkiena, który ci w ogóle Ci nie wyszedł.
|
@up
Z tym shurikenem to tak kombinowałem, że nie wiem, ciagle coś niewychodziło itd. :P. No i wyszło jak wyszło, ale przynajmniej nie przypomina postrzępionej cd ;) |
Comments plz ;)
~edit~ Zrobiłem Great Axe albo Great Halberd sami zdecydujcie ktura nazwa lepiej pasuje :P Oto on/a: No i tibjiskie tło: http://img214.exs.cx/img214/6831/gre...ionwithou1.png Mam nadzieje, żę sie podobają i oczekuje komentarzy ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |