Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   TEDE / Album. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25618)

Dj Nekro 10-02-2005 16:34

TEDE / Album.

Witam. Szukam po internecie Albumu TEDE i nic niemoge znaleść.
I mam taką prośbe do was, znacie może link do Albumu TEDE ?
Z góry Dzięki...:):):)

P.S
(Może być nawet samo Tede - 600v, ten taki kawałek fajny, niewiem czy dobrą nazwe podałem)

Michael Danny Liberty 10-02-2005 16:54

chodzi ci o ściągnięcie muzyki czy tylko o liście??

Dj Nekro 10-02-2005 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Danny Liberty
chodzi ci o ściągnięcie muzyki czy tylko o liście??

O ściąganie:P czyli Mp3 !!! :)

Cisak 10-02-2005 17:59

hmm

Lepiej Byś sie wzioł za słuchanie Metalu ;) a tak hmmm...Nie wiem ściągnij sobie kaaze(nie pamiętam jak sie to pisze) to może tam coś bedzie

Michael Danny Liberty 10-02-2005 18:05

kazaa k++pl jest niezła

ps Cisak teraz jest na www.losux.eqi.pl

Fredi 10-02-2005 18:30

Bezele xD

Ściągnij se "Bezele Kochanie" to jest hicior:P

Michael Danny Liberty 10-02-2005 18:35

heh niewiem jak wam się może podobać hh... zwykle są tam 3 tematy...
1)jak kogos pobili i się z tego bardzo cieszyli...
2)jak się naćpali i na chaju jechali....
3)jak to się żyje ze skradzionego towaru.......

beznadzieja....
wole metal..:D

Thero 10-02-2005 18:42

Cytuj:

beznadzieja....

Myślę tak samo ^^.

@Topic
No i po co topici zakładać? Ściągnisz sobie pierwszego muła(e-mule) albko kazee albo posuzkaj w google..

spider-bialystok 10-02-2005 19:41

Cytuj:

beznadzieja....

Mylisz hip-hop i hiphopolo. Posłuchaj np. "Kaliber 44" i zrozumiesz różnicę.

Michael Danny Liberty 10-02-2005 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Mylisz hip-hop i hiphopolo. Posłuchaj np. "Kaliber 44" i zrozumiesz różnicę.

lol zaniedługo hh będzie miał 20 kategori hh wieśniacki hh dresiarski.....

ro0t 10-02-2005 19:48

Polecam Paktofonika, martwy sklad :(

Dj Nekro 10-02-2005 20:06

Metal jest do DU...

Ej ja prosiłem o linki to tego, a wy sobie gadacie i namawiacie do słuchania jakiegoś idiotycznego METALU :baby:

VanZiga 10-02-2005 20:43

zajdz do sklepu i kup se plyte '-,-

morwi 10-02-2005 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ro0t
Polecam Paktofonika, martwy sklad :(

zgadzam sie z toba paktofonika THE BEST

Tasior 10-02-2005 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VanZiga
zajdz do sklepu i kup se plyte '-,-

true :)

Hip-hop to nie muzyka!! Rap to prawidłowa nazwa!! Raczej odradzam słuchanie TEDE czy innych polskich, ja słucham Szejdiego i Ditłejfa :)

Dan the Automator 10-02-2005 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Nekro
Ej ja prosiłem o linki to tego, a wy sobie gadacie i namawiacie do słuchania jakiegoś idiotycznego METALU :baby:

huhuhu ;-) Tu akurat twój TEDE ze swoimi infantylnymi tekstami o imprezach niestety zostaje zmiażdzony przez chociażby taką Metallicę.
Przykro mi, ale jedyna płyta HH która tekstami poruszała jakąś istotną i ciekawą sferę była "Księga Tajemnicza, Prolog" Kalibru 44. Można by jeszcze dodać szydercze teksty Łony bądź też Killa Familla, ale naprawde, nie nazywaj muzyki o której nie masz pojęcia głupią, bowiem nawet nie masz pojęcia jak się mylissz ;-) Naprawde, procent ciekawych produkcji HH jest naprawde niski, a dobre squady często siedzą w podziemiu, podczas gdy kroluje imprezowy trend i zasada "im gorsze tym lepsze"

Link? Ależ proszę: www.mediamarkt.pl
30zł i wesprzyj swojego ukochanego artystę ;-)

Ashlon 10-02-2005 21:25

Cytuj:

beznadzieja....
wole metal..

To, ze wolisz metal, to nie znaczy, ze hh musi byc beznadziejny. Ja tez nie wiem, jak ludzie moga lubic metal, w ktorym sie ciagle ktos drze. I nie polemizuj ze mna, prosze. To jest tylko moja opinia.

Cytuj:

lol zaniedługo hh będzie miał 20 kategori hh wieśniacki hh dresiarski.....

Lol. Popatrz na swoj kochany metal. Ile ma kategorii? Death metal, heavy metal (...). I co? Na razie hh metalu nie przebija.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Przykro mi, ale jedyna płyta HH która tekstami poruszała jakąś istotną i ciekawą sferę była "Księga Tajemnicza, Prolog" Kalibru 44. Można by jeszcze dodać szydercze teksty Łony bądź też Killa Familla, ale naprawde, nie nazywaj muzyki o której nie masz pojęcia głupią, bowiem nawet nie masz pojęcia jak się mylissz ;-) Naprawde, procent ciekawych produkcji HH jest naprawde niski, a dobre squady często siedzą w podziemiu, podczas gdy kroluje imprezowy trend i zasada "im gorsze tym lepsze"

Ooooo. K44 wymiata, to prawda ;) Pod twoim textem podpisuje sie nogami, rekami i glowa.

Dan the Automator 10-02-2005 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Ooooo. K44 wymiata, to prawda ;) Pod twoim textem podpisuje sie nogami, rekami i glowa.

Co tu dużo mówić ;-))) Jakby nie opluwać K44 za 3.44, to nie wolno zapominać że nagrali kiedyś coś tak świetnego jak "Księga...". Płyta kultowa!!! Pozatym z 90% towarzystwa od "mocnej muzyki" ceni tą płytę. Najlepszy kawałek - zdecydowanie "moja obawa" :). Ogólnie jak dla mnie dla polskiego HH najlepsze lata już minęły, bo chyba nie powiecie mi że WYP3, Liroy, K44 wraz z czasem nagrywały coraz lepsze płyty... (no z WYP mozna się spierać, ale ostatnia płyta IMHO średnia w porównaniu z np 3ójką...). Pozatym na scenie pojawiła się masa gówien pokroju Mezo, Doniu, Libera (tak tak, wiem że Ascetoholix, ale i tak mi się nie podoba)... na pal!

Ashlon 10-02-2005 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Co tu dużo mówić ;-))) Jakby nie opluwać K44 za 3.44, to nie wolno zapominać że nagrali kiedyś coś tak świetnego jak "Księga...". Płyta kultowa!!! Pozatym z 90% towarzystwa od "mocnej muzyki" ceni tą płytę. Najlepszy kawałek - zdecydowanie "moja obawa" :). Ogólnie jak dla mnie dla polskiego HH najlepsze lata już minęły, bo chyba nie powiecie mi że WYP3, Liroy, K44 wraz z czasem nagrywały coraz lepsze płyty... (no z WYP mozna się spierać, ale ostatnia płyta IMHO średnia w porównaniu z np 3ójką...). Pozatym na scenie pojawiła się masa gówien pokroju Mezo, Doniu, Libera (tak tak, wiem że Ascetoholix, ale i tak mi się nie podoba)... na pal!

Nasze mozgi wypelnione sa Maria...;) Ale teraz tez powstaja fajne plytki, moze nie takie klimatyczne, troche hardcore'owe, ale jednak. WWO, Hemp gru...Ale psychorapu w wykonaniu k44 zapomniec sie nie da. Po prostu wymiata :)

Dan the Automator 10-02-2005 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Nasze mozgi wypelnione sa Maria...;) Ale teraz tez powstaja fajne plytki, moze nie takie klimatyczne, troche hardcore'owe, ale jednak. WWO, Hemp gru...Ale psychorapu w wykonaniu k44 zapomniec sie nie da. Po prostu wymiata :)

"Nasze mózgi wypełnione są marią, jeszcze jedna chwila i się rozwalą, i wyleje się to, co tak długo sie zbierało" ;-)) WWO daje rade (by nie powiedzieć, że "W Witrynach Odbicia" jest świetna), Hemp Gru jest smieszne ;-) Chyba dawno nie było tak chaotycznego tekstu jak "To jest to" ;-)))

Co do psychorapu - szkoda że styl ten nie znalazł naśladowców. :(

re.down
Tak.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35.