![]() |
Pomoc w zakupie PACC-a
Chodzi mi o następujące linijki:
Credit Card Number * Security Code * Expiry Date (MM/YY) * I teraz jeśli jest ktoś kto kupował PACCa przez karte kredytową, niech mi powie co i jak, bo nie chce popełnić błędu :( |
1) Nr karty
2) kod ochronny, tam masz link "help", kliknij i pojawi ci się gif z "instrukcją" 3) Data ważności karty |
ja podam najprostszy sposob wedlug mnie ktory zapodalem w innym temacie ...
Zamawiacie pacca formą płatnośći przez poczte. Dostajecie adres na mailu ktory podaliscie. Jak dla jeszcze bardziej niekumatych to jest adres: Publisher: CipSoft GmbH Bismarckplatz 8 93047 Regensburg Germany Customer information: I tu tutaj sa informacje o tobie Dostaniemy na mailu terz reference numer (BARDZO WAŻNE!!!!!) Idziemy na poczte bierzemy ze sobą 20 euro (odrazu mowie ze w 1 banknocie) Bierzemy kartke a4 piszemy na niej "Reference number : xxxxxxxx <-twoj numer" i wkladamy tam 20 euro i skladamy jak najlepiej zeby nie przeswitywala kasa przez koperte , podchodzimy do okienka bierzemy kartke z priorytetem i wpisujemy tam swoje dane i dane gdzie wysylamy dajemy koperte na ktorej jest twoj adres i adres firmy dla facia/kobitki w okienku i prosimy zeby wyslal poleconym wsumie bedzie do nas kosztowalo 7-8 zł za wyslanie. I za 4 max 5 dni cieszymy sie paccem A i jeszcze cos jak po tych 4 dniach nie bedzie dzialac wam serwer login to znaczy ze zakladają wam pacca |
@up
niemusi byc jeden banknot, moze byc kilka pozatym chyba na adres share-it! sie wysyla, a nie do cip softu bezposrednio. |
Wysyła sie na specjalny adres CS, podany będzie on przy wypełnianiu internetowego formularza.
|
i tam podaje adres share-it! a nie cip softu
|
To zwracam honor :) lecz błądzić, jest żeczą ludzką.
|
;/;/;/;/;/;/;/
Niemoge miec pacca ..... za dozo kasy kurna czemu w taka gre rpg tyle cipowie sobie licza?? ja bym ich powiesil za jaja za takie cos ;/ urwal leb i nasrał do szyji kazdemu ;/ jezu co tak duzo za pacca co?? co z tego mam ??
|
@up
niechcesz nie kupuj i koniec... a nie bluzgasz cip soft za takie ceny.... |
Co??!!
jasne ciekawe zapytaj kazdego czy ma tyle hajsu ja chce kupic , ale musze miec zgode a jej niemam i te ceny ;/ sa do bani tyle ci powiem
|
mam pytanie czy zeby wyslaca pacca poczta trzeba miec pozwolenie rodzica??
|
Cytuj:
|
hehe dzieki
widzisz jakby pacc za 15 zlotych uhuhu to wszyscy by go mieli mogli by obnizyc ceny niech pomysla ze w innych krajach sa kryzyse z kasa co nie??
znaczy sie sa wzloty i upadki ;/ |
Czy spotkaliście się z przypadkami kradzierzy numerów karty płatniczej?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |