![]() |
Kolejny Film z Serii: Fri Itans plx
Zobaczcie mam tu film prosto z servera nonpvp Celesta:
http://www.imexus.republika.pl/fri itans.rec Wkrótce kolejne filmy z cyklu free itans plx Seeya in Tibia xD |
ściąga się...
EDIT: śmieszne texty ale film... 16:28 Von Kinol: ****a ****iki ***ane pizgac po polsku a nie po brazilijsku bo guwno rozumiem i hce ALLS ROPE 80 GP EACh - da best text 16:27 Imexus: free itenz fast >>ab<< - to też fajne 16:27 Pikamelon: XXXXXXX -- wszystkie questy do tibii ! mapki, opisy, nagrody, potwory do zabicia !!! - niezłe DOWN: FRI ITANZ sie pisze :D |
Noob
Tak Wogóle To Nie "Fri Itens" Tylko Free Items
A Ić Ty Po Chwili Ogladania Wyskakuje Jakiś ERROR!!!!! Boże ratunku ;( ;( ;( Arcania 17 palladyn Skille: 53/41 Rosną |
Cos na temat ERROR
error wyskakuje jak ktos uzywa MC xD
U kumpla tez to jest musicie odtwarzac na zwykklej tibii. =P |
Buhahahahahahahahaha..
:D Przez cały filmik nie moglem ze śmiechu ... (co też noob mogą wymysliec, aby dostac free itemsa). :D Proponuje nazwac film : NOOB'S ATTACK |
Cytuj:
Nie "Free Items" tylko "fri itanz" albo "fri itens" <---ta forma tego zwrotu stała się popularną dzięki n00bom i teraz prawie nikt nie pisze "Free Items", a wszyscy używaja zwrotu "fri itans". @topic jak oglądne to coś dopisze (jak będzie mi się chciało :p ) |
.....
Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
Rehost plx bo zapowiadania se fajniee...;(;( __________________________ :mag: Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
;)
Hmm A Kto Ci Podsunal Pomysl Na Nakrecenie Filmu ?!? :D:D It's Me ;]
Harion Darbiw sie klania :)) Gratz Filmiku ! Dobrze ze mnie tam nie bylo :D Pozdro Imexus ! Fri Itan plx plx ! ;P |
Cytuj:
Przegiąłeś. Cytuj:
Nie lubie free itenaz!!! |
o co w ym filmie bo nie chce mi sie sciagac??
O co tu Chodzi? bo nie chce mi sie sciagac?? ;(
|
muehehehehehehe
juz nie wiem co o tych nooobach myslec Cytuj:
ale faza byla xD oby tak dalej ;p |
lol ale pocisk jestem na filmiku jeszcze napisalem yiomek yapodaj sd
popszestawialy mi sie litery :P |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |