Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   W jakim mieście jest największa Polonia ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2573)

inko 01-02-2004 14:26

W jakim mieście jest największa Polonia ...

Mam takie pytanie - W jakim mieście jest największa Polonia. Gdy wybieramy miasto do którego chcemy się dostać np. Thais, to w jakim jest największa Polonia, słyszałem, że w ab, ale czy to prawda ?

Magus 01-02-2004 14:30

Najwieksze skupisko polakow to Ab'Dendriel i Venore.
Z tym ze by sie z rooka dostac bezposrednio do Ab to trzeba miec PACC (majac FACC trzeba sie przejsc z Carlin).

inko 01-02-2004 15:54

Dobra dziękuje Ci, w takim razie, albo do Thais się wybieram, albo do Venore. Wrazie czego to się paru kumplów weźmie ze sobą, albo naodwrót :]

sesaj 01-02-2004 19:51

Moim zdaniem to zalezy tesh od servera na jakim grasz.

Norticus 01-02-2004 21:49

Na Novej zdecydowanie najwiecej polakow jest w carlin. tak mysle bylem w venore i ab ale tam bylo ich malo. moze w thais jest tez duzo nie wiem

Raynold 01-02-2004 21:54

A poza tym na stronie startowej jest sonda a poniżej odnośniki do starych sond. Jedna była tam: "W jakim mieście mieszkasz", to mniej więcej możę oddawać jak się rozkłada Polonia w Tibii ;)

Waglikus 01-02-2004 23:03

Na serwie Danubi najwiecej polakow jest w AB poniewaz przed depo nie da sie spotkac polaka jednego 1 musialem nawet zrookowac bo sie zaczynal:D a tak pozatym jest spokojnie i jest duzo polakow nawet z HIGHLVL

Jedi 01-02-2004 23:23

Glupie pytanie. Kazdy wie ze najwiecej Polakow jest w ab.. Ale mnie to miastu juz denerwuje - wszystko w nim takie urocze i zielone - ochyda

Magus 02-02-2004 04:05

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Waglikus
Na serwie Danubi najwiecej polakow jest w AB poniewaz przed depo nie da sie spotkac polaka jednego 1 musialem nawet zrookowac bo sie zaczynal:D a tak pozatym jest spokojnie i jest duzo polakow nawet z HIGHLVL
Proponuje zacząc stosować przecinki - Twego bełkotu nie da sie zrozmiec.

@jedi
Polecam monochromatyczny monitor ;).

Olga Sorc 02-02-2004 11:18

Na novej Ab'Dendriel Normalnie wszyscy tam są 9no moze oprucz paru) Ale Wersol,Miller itp.oraz mnóstwo low i hight lv tam siedzi ...Stolica polaków na Novej

julita 02-02-2004 19:20

Hej!
Moim zdaniem najwięcej Polaków jest w Ab(przynajmniej tak jest na Lunarze). Bardzo przyjemna atmosferka. Zdarzają się pkstwa, jak w kązdym mieście, ale rzadko. Co do zdania JEDI to każdy ma prawo do własnego zdania o tym mieście. Moim zdaniem Ab jest uroczym i niepowtarzalnym miastem. Ma fajne rozmieszczenie i ogólnie jest tam bardzo ładnie i przytulnie. Inne miasta sa wg mnie także ciekawe, ale jedno podobne do drugiego... (nie liczę oczywiście Kaz, bo to miasto podziemne i ma atmosferę, ale tam w ogole mieszka mało ludu,Polaków raczej też). Trochę się rozpisałam, ale moim zdaniem najlepiej jest w Ab.(Polaków od groma) 8)
Powodzenia!(gdziekolwiek będziesz to zawsze jacyś Polacy będą, w końcu ta gra to 70%Polacy) ;)

behi 04-02-2004 11:49

Na Amera najwiecej Polakow jest w Ab i Venore.Ja mieszkam w Ab i prawie codziennie widze jakis nowych Polakow na 8lvl.Spox:D:D:D

Night Moon 04-02-2004 13:43

Na dan00bi najwięcej polaków jest chyba w ab, carlin i venore - w thais chyba niewielu :rolleyes:

Rasty 04-02-2004 14:26

Ab'dendriel ----> Danubia
80% ->>>> polacy
10% ->>>> niemcy
10% ->>>> hiszpanie

o szwedach nie wspominam :P

:P moim zdaniem najfajniejsze miasto na mainlandzie :P

nightkin 04-02-2004 17:00

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Rasty
80% ->>>> polacy
wejdz kiedys okolo 1-2 w nocy, zobaczysz sami brazylijczycy

Holbar 07-02-2004 14:53

Cytuj:

Z tym ze by sie z rooka dostac bezposrednio do Ab to trzeba miec PACC (majac FACC trzeba sie przejsc z Carlin).
To znaczy, że jeżeli przy wyroczni wybiore Carlin to potem będe mógł kiedy chce zamieszkać w innym mieście na stałe np w Ab? I tak samo jeżeli wybiore Thais to będe mógł się przenieść na stałe do Edronu itd?

Adrian 07-02-2004 15:02

Ja gram na eterni-Ab i tam jest tylu polaków :P że sie zastanawiam czasami czy jest tam jakis obcokrajowiec :D

a tak wogole to:Too many players online.
Only players with premium accounts arestill allowed to enter. X( X( X(

shae 08-02-2004 04:43

Cytuj:

To znaczy, że jeżeli przy wyroczni wybiore Carlin to potem będe mógł kiedy chce zamieszkać w innym mieście na stałe np w Ab?
Tak. Potrzeba Ci do tego maczety, przejścia przez labirynt i potem niebieskie światło. :) Możesz sobie w ten sposób zamieszkać w dowolnym mieście dostepnym bez pacca.

Zaghi 08-02-2004 09:56

wydaje się...

ja najwięcej wiedzlem w ab polakow i raz niespotkalem zadnego cudzozimca gdzies tak o godzinie 13 w dni robocze! chodziaz podruzuje po calej tibi! Big GGrin

karat 09-02-2004 09:30

Najwięcej polaków jest na Eterni w ab wiem bo około 5 chciało mie zabić. :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32.