![]() |
Pk na Ghost Land.
Ello.
Zamieszczam 2 filmiki z pekowania na servie Lunara. :p pierwszy trwa około 102 min i tzeba z deka na początku pzewijac a drugi moze troche lepszy trwa 45 min. Ded team mozna zobaczyc na tym ss: http://photobucket.com/albums/v509/C...t=trap0001.jpg Filmiki: http://www.members.lycos.co.uk/zekok97/3friends.rec www.members.lycos.co.uk/zekok97/Trapparty1.rec Ps. Host moze sie trohe mulic bo filmiki zamiescilem jeszcze na tibi.de i tibi.org.pl |
=]
mi first =D jak oglodne to zrobie edita =) cya
|
Sciagam wlasnie filmik i rezerwuje posta.Chyba bedzie fajny!!
|
Heh ściągnąłem z tibia.de już wcześniej^^Całkiem niezłe.
|
chcesz w ryja szmato
|
Filmik fajny,gratz c helmetia itd ...:D btw. o co chodzi słomko??:P
|
Cytuj:
Moze nas oświecisz i powiesz który to ty? GratZ inteligentnego posta :P Ps. Niemartw sie juz szykujemy next traP 8o O s t r o xD |
Sciągam już jak obejże dam Comment. ;)
|
.....................
X( X( X( X( X( X( X( TY ****a noobie zabanowac ***a co to ma byc ssy na filmach !!!!!!!!!!!!!!!odemnie masz ****a w*******
|
Cytuj:
domyślam się że w filmiku występujesz w roli ofiary ;) |
Cytuj:
Wdech i wydech wdech i wydech tylko powoli i głęboko :SS Po: 1. Zamiescilem 1 SS i mysle ze niema w tym nic złego bo tego ss nieznajdziecie na filmiq poniewaz ten pan nas zabił. A nieopłaca się robic tematu aby tam zamiescic 1 SS. Potraktujcie to jako Bonus. 2. Jak byś nie zauwarzył zamieściłem tez dwa spore filmiki razem jakies 150 minut. 3. Fajnie masz. Mam nadzieje ze kiedyś wpadniesz w mojego trapa. edit: Jezeli jeszcze niewpadłeś :) |
Hi ho.
Mam nadzieje że filmiq sie podobają. Ciąg dalszy jak red skull zniknie. ;) |
wypas !!!!!!!! 8o
|
Róbcie więcej :]
|
Fajny Film :D Oby tak dalej B)
|
1 filmik fajny a drugi mi się włączyć niechce
|
Pierwszy film rulez ;) A drugi nie chce sie załadować :/
|
mi tez nie chce sie odpalic 2 :( no to pora ogladac pierwszy :] a ****a czarek za***al polinka X( spadlo mu ze 500 k ale co tam :] :]
|
WIELKIE gz filmu!!! Jest poprostu ZAJ*****Y ;) . Teraz ściągam drugi.
|
why nie chce sie odpalic 2 filmik 1 byl zajesbity B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |