Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   RODZICE (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2574)

Dejvo 01-02-2004 15:21

RODZICE

Większość z nas jest jeszcze uzależniona od mamusi i tatusia, ostatnio moje konakty z nimi mocno się zmieniły - właśnie, jak uważacie? Czy macie dobry konakt z rodzicami? Czy nie denerwują was zbyt często? Ogółem o nich... ja zacznę:

Ostatnio mnie dobijają... po prostu mam ochote ich K.O.... ale z szacunku do nich jeszcze nic poważniejszego nie zrobiłem - czepiają się o wszytko, a o nauce już nawet nie wspomnę... ogólnie twierdzę, że mam FATALNYCH starszych... ;/ chociaż aż boję się pomyśleć... co by się stało gdyby ich nie było.

Kowalski 01-02-2004 15:31

Hehe ja czasami tez mam cisnienie na starszych ale wiem ze to mozna wytrzymac :)) Kilka bronxikow i po sprawie . A pozniej jak zrozumieja swoj blad to mi sniadanie i herbatke robia :P A z nauka u mnie juz jest luzik . Nie mam pytan typu : I znowu tyle jedynek dlaczego sie nie uczysz ??? :evil: Fajnie jest miec takich dwoch w domu :P Gozej jak by ich nie bylo X(

Crono Kaioken 01-02-2004 15:47

Starzy sa spox ;] nie lubie tylko jak wypedzaja mnie z kompa :D

Matik 01-02-2004 16:17

heh ja mam tylko stara w domku (starszy się wyprowadził ! ) stara mnie pilnuje ! i wogule mało siedze przy kompie ... a stary mi ciągle kase daje i jest spoko <git>

sesaj 01-02-2004 20:47

Ja Ci Matik wspolczuje.
Jush wolalbym dostawac mniej kasy od starszego i moc sie nim cieszyc w domu. Ojciec to ojciec zawsze w czyms pomoze itd.
A rodzicow lubie a nawet kocham bo to dzieki nim jestem na tym swiecie i dzieki nim mam duzo rzeczy.

eerion 01-02-2004 20:56

JA mam średni luzik.
Nie lubią jak jestem na kompie, ale ścierpią
W szkole całkiem przyjemnie
I w ogóel super
Kasy też zazwyczaj nie brakuje mi
Życie pełną gęba :DDD

-misiek- 01-02-2004 22:59

U mnie jest spoko, o szkołe się nieczepiają chyba, że jestem zagrożony z czegoś a pozatym to luzik. Jeszcze gdybym mógł brać samochód kiedy bym chciał :D to już całkiem było by spoko. A z kasą to niestety zadużo niedostaje bo się nam nieprzelwa ale sam se jakoś kase kombinuje z bratem. A NO I NIEPOWIEM ŻE MNIE STARZY NIEWKURZAJĄ NAWET CZASAMI MOCNO ALE CO ZROBIĆ :] Mimo wszystko szanuje ich i bronie jakby ktoś coś im co zrobił (krzywde) i wogule komuś z mojej rodziny to bym go normalnie za**bał.

P.S: Ogulnie spoko :D :D

Jedi 02-02-2004 13:03

Co za idiotyczny temat! Jak wam nie pasuje to pakowac manatki i do widzenia. A co do czepiania sie to chyba robia to dla waszego dobra jak zamiast uczyc sie gracie w tibie, a za pare lat wyjedziecie do Hiszpanii... zbierac truskawki. No pomyslcie o tym w ten sposob.
A opowiadania na temat swojej rodziny wydaje mi sie sa nie na miejscu. Internet to anonimowe miejsce, ale jakas dyskrecja tez was obowiazuje...

Zaglada 02-02-2004 14:06

Kowalski dostajesz upomnienie za rozpowszechnianie trojanów na forum (podpis)

@ Jedi
Dlaczego niby idityczny ? Mi się podoba

Wivelu 02-02-2004 14:35

Ja tam starszych lubię :) zabardzo nie lubią jak siedzę na kompie ale i tak siedze :))) w szkole zabardzo nie mam z nimi problemów :) Więc jest loozik :)))
PS.Dziś dostałem pikne ocenki LOOZ :)))

julita 02-02-2004 18:32

Siemka!
Moim zdaniem rodzice to są takie najbliższe osoby, które jak mogą tak nam ułatwiają życie. Zawsze pomogą z pracą domową . 8) Mi tylko przeszkadza to ,ze cały czas wyganiają mnie sprzed kompa, mówiąc, że za długo przy nim siedzę to strasznie wkurzające. Jeżeli jeszcze chodzi o szkołę to sama dobrze się uczę i rodzice sa z tego zadowoleni. :D
Najgorsze są te obowiązki:Julita, zmyj gary; Julita, posprzątaj w szafie,itd..... NIE CIERPIĘ TEGO. Czasem to już normalnie w myslach klnę na rodziców, bo potrafią wkurzyć. Jak chyba każdego... ;)
Co tu dużo mówić. Rodzice nas kochają, dbają o Nas i tak ma być. Ja ich cenię za to, co robią, choć jak każdy człowiek potrafią doprowadzić do szału. I to tyle. :P
Kochajmy rodziców, tyle dla nas znaczą... :D

Brzoza 02-02-2004 19:31

Lubie moich rodzicow ale czasem ich nie znosze!!!

Wczoraj dali mi kare na kompa ale teraz udaje ze pisze cos na histe ale to tez robie i gram w TIbie

Jajeczko 25-02-2004 21:46

LooZ

Moi rodzice są spoko.Problemów z nauką dużych nie mam i cenię sobie ich pomoc i rady, z których póżniej mogę skorzystać. 8)
A tak poza temat:
Jeśli rodzice was zdenerwowali,a wiecie ze mieli w jakiejs sytuacje racje, podejdzcie do nich i ich usciskajcie, a napewno bedzie im z tym dobrze :)

Majen 26-02-2004 17:24

Rodzice są spox zwłaszcza że to dzięki nim mam możliwość gry w tibie, i wogule w cokolwiek.

No ale jak widzę w sądzie, nie każdy myśli tak jak ja. To, że rodzice wam nie pozwalają grać, nie świadczy wcale o tym, że robią wam nazłość, i przez to macie ich "nie lubić", rodzice zawsze wiedzą co jest lepsze dla ich dzieci, nawet moim zdaniem gdyby poświęcał przynajmniej 1 godzine na nauke to rodzice by się przestali czepiać, niestety tak jak większość z was wolę przez ten czas ponabijać exp. w tibi.

karat 27-02-2004 20:17

Umnie spoko choć czasami ma ochote pier...... w ściane.
Najgorsze jest toże muj tata jest książkomanem.Mamy 2000 książek w domu!!!Natury naukowej to rozumiem ale takie typowe dla rozrywki fuj.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54.