Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Vampire Hunt (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25761)

Kapral 11-02-2005 19:58

Vampire Hunt

Hello, VampHunt... W roli Glownej...

Mistrzulek - Elite Knight - 33lvl - Bloker (Ja)
Phoenix Darkblood - Master Sorcerer - 37lvl

W sumie padly tylko 3 vampiry i byly puste ale mozna zobaczyc...
A teraz najwazniejsze....

http://freewebs.com/mistrzulek/filmiki/vamphunt.rec

Przyjemnego Ogladania... W Miedzy Czasie : Skelety, Skorpiony, Hyeny, Beholdery, Ghoule... :)

COMMENT PLX PLX... :) Skille To SKutki Nie Trenowania :P

Bartazz 11-02-2005 20:00

....hmm

Wlasnie sciongam jak sciongne to dam Edita

ps: Jestem pierwszy :cup:

Edit: Hmmm...ho tylko szkoda uhow 0 loota ani expa... dobre bylo z tym Knight axe...ale bloknonc vampa z takimi skilami to ladnie...moj kumpel ma tesz knighta i solowal z 66/65...no ale filmik fajny...gratz bloknienca ... ;) ;) :P

Kapral 11-02-2005 20:18

Dzieki Bartazz... SKille to skutki nie trenowania i nie zmam zamiaru trenic moim zdaniem jak bede mial wyzszy lvl skille same przyjda predzej czy pozniej ale przyjda... Nie mam zamiaru skillowac.. a jesli chodzi o tego knight axe to nie chcialem mowic ze mam Fire bo jej wogole nie znalem mialem, party i ona mogla mnie w kazdej chwili za***ac dla Fire Axe :PPP Pozdro dla all Ziomali a tobie Bartzz Dzieki za gratulacje :)

Zapraszam All Na Lucere !

-Res- 11-02-2005 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapral
Dzieki Bartazz... SKille to skutki nie trenowania i nie zmam zamiaru trenic moim zdaniem jak bede mial wyzszy lvl skille same przyjda predzej czy pozniej ale przyjda... Nie mam zamiaru skillowac.. a jesli chodzi o tego knight axe to nie chcialem mowic ze mam Fire bo jej wogole nie znalem mialem, party i ona mogla mnie w kazdej chwili za***ac dla Fire Axe :PPP Pozdro dla all Ziomali a tobie Bartzz Dzieki za gratulacje :)

Zapraszam All Na Lucere !

tez mam fire axe dostalem za darmo od kumpla za co mu dziekuje :)
Dostalem za free bo mnie ...16 lvl za***al i stracilem k axe

Kapral 11-02-2005 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Res-
tez mam fire axe dostalem za darmo od kumpla za co mu dziekuje :)
Dostalem za free bo mnie ...16 lvl za***al i stracilem k axe

Lol Latwo CI Mowic Dalem Za Te Fire-Axe 42k ! :) Bo to nowy Swiat :) Ale I Tak Czekam Na Nowy Swiat I Bede Robil Palka :P POZDRO !

Kusterek 12-02-2005 11:25

Super

Super, Extra Filmik ;), troszke skille żadzickie ale to nic, fajnie cie vampire siekał 8o . Gdyby nie twoja pomocniczka by było Ľle. Ale ogółem super filmik!

ja na 14 lvl palkiem mam 55 distanca :D

Koronowany rycek 12-02-2005 13:25

i tak dupne looty sa z nich z kumplem za*******ismy z 15 vampsow i tylko ice rapier a jak sam solowalem {32lvl} to v shield oczywsice sell poczekaj a dostaniesz lepszego loota

Scream 12-02-2005 13:36

strasznie slaby ten hunt.... poszliscie na pojedynczy bardzo wolny spawn..... slaby loot... wogule kiepsko.

-Res- 12-02-2005 14:29

heh mam podobne skille i podobny sprzet tyle ze ciut lepszy :P
na 23 lvl ale gz i tak :)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapral
Lol Latwo CI Mowic Dalem Za Te Fire-Axe 42k ! :) Bo to nowy Swiat :) Ale I Tak Czekam Na Nowy Swiat I Bede Robil Palka :P POZDRO !

łatwo mowic ale znaleĽc wiernego kumpla ciezko :)

MatuS 12-02-2005 15:39

Jak zobaczylem skille to plakac mi sie chcialo ... Mam lepsze na 10 lvl ! :p

SLOMKA 12-02-2005 15:51

Troszke nudny ten filmki zabilscie ze 3 vampy jak sie nie myle i koniec loota wogule nie bylo moja ocena 2/10 :baby: :baby: :baby:

jeszcze cos plz powiedzcie mi jak sie umieszcza ten obrazek obok swojego nicku na forum

..::QRAS::.. 12-02-2005 16:59

ale dlugi ten hant 3 vampy ubili i koniec !!!!! X(

-Res- 12-02-2005 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatuS
Jak zobaczylem skille to plakac mi sie chcialo ... Mam lepsze na 10 lvl ! :p

czyli jestes tez lepszy odemnie :( :P

Kapral 14-02-2005 01:44

Hehe juz mam 35lvlek... Bylem z zaufanym kumplem ponownie na vampach... padlo chyba z 35+ vampow... Loot to Ice Rapir ale i tak bylo fajnie... Skille juz troche lepsze... Equipement takze... Pozdro Trzymac SIe !!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:28.