![]() |
Vampire Hunt
Hello, VampHunt... W roli Glownej...
Mistrzulek - Elite Knight - 33lvl - Bloker (Ja) Phoenix Darkblood - Master Sorcerer - 37lvl W sumie padly tylko 3 vampiry i byly puste ale mozna zobaczyc... A teraz najwazniejsze.... http://freewebs.com/mistrzulek/filmiki/vamphunt.rec Przyjemnego Ogladania... W Miedzy Czasie : Skelety, Skorpiony, Hyeny, Beholdery, Ghoule... :) COMMENT PLX PLX... :) Skille To SKutki Nie Trenowania :P |
....hmm
Wlasnie sciongam jak sciongne to dam Edita
ps: Jestem pierwszy :cup: Edit: Hmmm...ho tylko szkoda uhow 0 loota ani expa... dobre bylo z tym Knight axe...ale bloknonc vampa z takimi skilami to ladnie...moj kumpel ma tesz knighta i solowal z 66/65...no ale filmik fajny...gratz bloknienca ... ;) ;) :P __________________________ :mag: Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
Dzieki Bartazz... SKille to skutki nie trenowania i nie zmam zamiaru trenic moim zdaniem jak bede mial wyzszy lvl skille same przyjda predzej czy pozniej ale przyjda... Nie mam zamiaru skillowac.. a jesli chodzi o tego knight axe to nie chcialem mowic ze mam Fire bo jej wogole nie znalem mialem, party i ona mogla mnie w kazdej chwili za***ac dla Fire Axe :PPP Pozdro dla all Ziomali a tobie Bartzz Dzieki za gratulacje :)
Zapraszam All Na Lucere ! |
Cytuj:
Dostalem za free bo mnie ...16 lvl za***al i stracilem k axe |
Cytuj:
Lol Latwo CI Mowic Dalem Za Te Fire-Axe 42k ! :) Bo to nowy Swiat :) Ale I Tak Czekam Na Nowy Swiat I Bede Robil Palka :P POZDRO ! |
Super
Super, Extra Filmik ;), troszke skille żadzickie ale to nic, fajnie cie vampire siekał 8o . Gdyby nie twoja pomocniczka by było Ľle. Ale ogółem super filmik!
ja na 14 lvl palkiem mam 55 distanca :D |
i tak dupne looty sa z nich z kumplem za*******ismy z 15 vampsow i tylko ice rapier a jak sam solowalem {32lvl} to v shield oczywsice sell poczekaj a dostaniesz lepszego loota
|
strasznie slaby ten hunt.... poszliscie na pojedynczy bardzo wolny spawn..... slaby loot... wogule kiepsko.
|
heh mam podobne skille i podobny sprzet tyle ze ciut lepszy :P
na 23 lvl ale gz i tak :) Cytuj:
|
Jak zobaczylem skille to plakac mi sie chcialo ... Mam lepsze na 10 lvl ! :p
|
Troszke nudny ten filmki zabilscie ze 3 vampy jak sie nie myle i koniec loota wogule nie bylo moja ocena 2/10 :baby: :baby: :baby:
_________________________________________ jeszcze cos plz powiedzcie mi jak sie umieszcza ten obrazek obok swojego nicku na forum |
ale dlugi ten hant 3 vampy ubili i koniec !!!!! X(
|
Cytuj:
|
Hehe juz mam 35lvlek... Bylem z zaufanym kumplem ponownie na vampach... padlo chyba z 35+ vampow... Loot to Ice Rapir ale i tak bylo fajnie... Skille juz troche lepsze... Equipement takze... Pozdro Trzymac SIe !!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:28. |