![]() |
Gildia Rookstayerow
Szukam vice-liderow do gildi ale tylko Rookstayerzy :D jesli byl by ktos chetny to pisac:)
|
Edit.
Skończyłam z rookiem. Bynajmniej tak mi się wydaje. |
Narazie tylko 8 lvl, bo gram ogólnie na innym świecie na rooku, ale przyłączyć się mogę... Nik w grze Rokgarderka...
|
ja moge sie przyłączyć
mam co prawda 6 lvl ale prawie 7!! ale mi zabili 14levelowca nick w grze Dominix
wciąż na tym roocku.... |
Ja bym mógł siem przyłączyć do gildi ale jako członek.Jak coś msg Convictuss rookstayler 9 lvl 16\18
|
fajnie
mam 7 lvl już i zaczepil mnie jakis koles nie wiem czy to ty w kazdym bandz razie nie mam juz premium ale wciaz chce sie przylanczyc
|
fajna sprawa
mam 14lvl jestem knightem mam skille 50/47 sword,mlvl 2 (ale niedlugo 3mlvl) ;)
mam jeszcze jedna postac ale ona ma dopiero 3 lvl ;( _------------------------------------------------------------------------_ prosze o kontakt ze mna w gze lub przez e-mail. nick-Marcineses lub Mllody e-mail [email protected] |
Ja bym sie przyłaczył ale jako członek.
Tomcio Pall :lucznik: Lvl 12 (prawie 13) Mlvl 7 Świat Harmonia |
Tomcio po
1.stary 29-03-2005, 09:12 nie odświerzaj tematów... 2. po drugie umiesz czytać jak tak to przeczytaj ROOKSTAYERÓW |
NIewiem
Ja bym chętnie został vice lederem ale niewiem czy facc moze. A jak nie vice lederem to chociaż człodkiem ogulnie. Jak cos to pisac do Maxid :)
|
powturka
jak sie nazywa ta gildia??????
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |