Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Władca Pierścieni Wojna o Śrudziemię (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25769)

Lord Sauron 11-02-2005 20:34

:)Władca Pierścieni-Piszcie warto !!

:king: Temat ten stwrzyłem by muc się z wami wymienić poglądami . Sory was za wsztstko :( . Teraz na tym temacie będę chciał omawiać bohaterów Władcy Pierścieni ;) pomorzecie ??

Emil1 11-02-2005 20:39

Ale jaką pomoc? Nie zadałeś żadnego pytania tylko napisałeś, że ciężko Ci się wczuć w gre. Wątpie żeby można było Ci w tym pomóc.

Lord Sauron 11-02-2005 20:47

Przepraszam was . Od kogo zaczniemy ??

Maniak Hip-Hopu 11-02-2005 23:20

Sarevok .... n/c

Adolphus Elbragol 11-02-2005 23:24

@up: widzisz tu jakiegokolwiek Sarevoka...? Bo ja nie bardzo.

@autor: Cos cie boli? Jak mamy ci pomoc we wczuciu sie w gre? Wielkie, blyszczace i futrzaste R.O.F.T.L.

Kredi 12-02-2005 04:51

Hemm :/ o co ci biega? Hahaha czujecie... przyjedziemy do niego i bedziemy zagrzewać go do gry lol. Sauronie o co ci biegało z tym tematem?

Lord Sauron 12-02-2005 09:10

Szanuje wasze wypowiedzi i dzięki ---->za pisanie w tym temacie

Lord Sauron 12-02-2005 09:53

Jeszcze raz wszystkich przepraszam piszących w tym temacie :(

Draxolini 12-02-2005 13:53

Ej Adolphus

ej chlopak przeprasza jest grzeczny a ty juz odrazu musisz bluzgac .....
dobry nawet temat mowmy o np. Aragornie :D:D albo Legolasie:D:D

Lord Sauron 12-02-2005 14:28

Thx ale sam zasłużyłem :( . Ale spełnie twoje rzyczenie . Aragorn jest męski i bardzo sinym bochaterem . Chociarz niezmierzył się z Ssauronem jest jednym z moich ulubionych bohaterów B) A o legolasie się zastanowie ;)

Lord Sauron 12-02-2005 15:37

Władca Pierścieni ehhh...... B) Fajowska Fantastyka
Jak można tą fantastykę opisać piszcie czekam :)
Prosze was o waszą opinie na temat bohaterów o tóż tej fantastyki :)
Chcę dzięki zwami zapoznać się bardiej postaciami .
A tagre chce poznać różnice pomiędzy książką a filmem .

Polny Lowca 13-02-2005 19:15

ja uważam że nie zmarnowałęm 3 miesiący czytając 3 częsci L.O.T.R-a

Lord Sauron 13-02-2005 19:35

Masz racje :) Długa troszke ta książka i ciężka do czytania ;) Dzięki za pisanie w tym temacie ;) B) :)

eerion 13-02-2005 19:47

Omfg

Długa i ciężka do czytania? Jezus Maria... Ale herezje szerzysz.
Raz że jest tutaj max spamu...
Dwa - że opisujesz wszystko na podstawie filmu (
Cytuj:

Aragorn jest męski i bardzo sinym bochaterem . Chociarz niezmierzył się z Ssauronem jest jednym z moich ulubionych bohaterów
) to mnie coś bierze... Weź daj sobie spokój z tym tematem...
A cahrakteystyka postaci... no to p;o prostu jest szczyt... długości i mądrości

Lord Sauron 13-02-2005 19:57

Nie dam sobie spokoju ztym tematem słuchaj dla nie których książka ta jest ciężka :( A po drugie dziękuję za napisanie wtym temacie ;)

Czarny Paladyn 13-02-2005 21:10

Gimli roxx! :p

Lord Sauron 13-02-2005 21:12

Dzięki napisz coś więcej :) ;) :p

Lord Sauron 22-02-2005 17:21

Bitwa o śrudziemie !!
Zgłaszajcie swoje wojska do wielkiej bitwy . Zachęcam do fantastycznej zabawy !
Moje wojsko to :
Jźcy Rohanu , Elficy łucznicy , leśne krasnoludy , nie wspomne o dzielnych rycerzach na koniach > ;)

Resthin 24-02-2005 16:14

O jeny, ale mnie rozsmiesyzles chlopie z tym tematem. Ludzie taki geniusz nie moze sie marnowac, moze ty chlopcze zacznij pisac recenzje, pomsyl o tym. A co do tematu to faktycznie dla mnie ksiazka akurat byla nudnawa, i dlatego wieciej osob wolalo obejzec film. Jezeli lubisz czytac fantastyke to proponuje zabrac sie za Dragon Lance lub Sapkowskiego , owiele latweij sie czyta niz Tolkiena. Aha bym zapomnial - prosze zamknac ten temat, jakos nie widze jego przyszlosci bo wypowiada sie tu tylko sam autor. A jesli chodzi o to twoja fantastyczna zabawe w wojsko to jakos nie przypominam zeby byli jacys "lesni krasnoludowie" a dzielini ryceze na koniach to wlasnie jezdzcy Rohanu.
Do Lorda Saurona jak chcesz zalozyc kiedys temat to zastanow sie nad nim troszeczke dlozej.

Lord Sauron 24-02-2005 16:22

To nie było miłe i wiesz co komplemęty zachowaj dla siebie . Nie jesteś panem postów i miło by mi było gdy byś nie krytykował mych starań . X( . Powiem ci jedno Metal Górą :) Za te słowa jak by ciebie uraziły przepraszam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35.