![]() |
:)Władca Pierścieni-Piszcie warto !!
:king: Temat ten stwrzyłem by muc się z wami wymienić poglądami . Sory was za wsztstko :( . Teraz na tym temacie będę chciał omawiać bohaterów Władcy Pierścieni ;) pomorzecie ??
|
Ale jaką pomoc? Nie zadałeś żadnego pytania tylko napisałeś, że ciężko Ci się wczuć w gre. Wątpie żeby można było Ci w tym pomóc.
|
Przepraszam was . Od kogo zaczniemy ??
|
Sarevok .... n/c
|
@up: widzisz tu jakiegokolwiek Sarevoka...? Bo ja nie bardzo.
@autor: Cos cie boli? Jak mamy ci pomoc we wczuciu sie w gre? Wielkie, blyszczace i futrzaste R.O.F.T.L. |
Hemm :/ o co ci biega? Hahaha czujecie... przyjedziemy do niego i bedziemy zagrzewać go do gry lol. Sauronie o co ci biegało z tym tematem?
|
Szanuje wasze wypowiedzi i dzięki ---->za pisanie w tym temacie
|
Jeszcze raz wszystkich przepraszam piszących w tym temacie :(
|
Ej Adolphus
ej chlopak przeprasza jest grzeczny a ty juz odrazu musisz bluzgac .....
dobry nawet temat mowmy o np. Aragornie :D:D albo Legolasie:D:D |
Thx ale sam zasłużyłem :( . Ale spełnie twoje rzyczenie . Aragorn jest męski i bardzo sinym bochaterem . Chociarz niezmierzył się z Ssauronem jest jednym z moich ulubionych bohaterów B) A o legolasie się zastanowie ;)
|
Władca Pierścieni ehhh...... B) Fajowska Fantastyka
Jak można tą fantastykę opisać piszcie czekam :) Prosze was o waszą opinie na temat bohaterów o tóż tej fantastyki :) Chcę dzięki zwami zapoznać się bardiej postaciami . A tagre chce poznać różnice pomiędzy książką a filmem . |
ja uważam że nie zmarnowałęm 3 miesiący czytając 3 częsci L.O.T.R-a
|
Masz racje :) Długa troszke ta książka i ciężka do czytania ;) Dzięki za pisanie w tym temacie ;) B) :)
|
Omfg
Długa i ciężka do czytania? Jezus Maria... Ale herezje szerzysz.
Raz że jest tutaj max spamu... Dwa - że opisujesz wszystko na podstawie filmu ( Cytuj:
A cahrakteystyka postaci... no to p;o prostu jest szczyt... długości i mądrości |
Nie dam sobie spokoju ztym tematem słuchaj dla nie których książka ta jest ciężka :( A po drugie dziękuję za napisanie wtym temacie ;)
|
Gimli roxx! :p
|
Dzięki napisz coś więcej :) ;) :p
|
Bitwa o śrudziemie !!
Zgłaszajcie swoje wojska do wielkiej bitwy . Zachęcam do fantastycznej zabawy ! Moje wojsko to : Jźcy Rohanu , Elficy łucznicy , leśne krasnoludy , nie wspomne o dzielnych rycerzach na koniach > ;) |
O jeny, ale mnie rozsmiesyzles chlopie z tym tematem. Ludzie taki geniusz nie moze sie marnowac, moze ty chlopcze zacznij pisac recenzje, pomsyl o tym. A co do tematu to faktycznie dla mnie ksiazka akurat byla nudnawa, i dlatego wieciej osob wolalo obejzec film. Jezeli lubisz czytac fantastyke to proponuje zabrac sie za Dragon Lance lub Sapkowskiego , owiele latweij sie czyta niz Tolkiena. Aha bym zapomnial - prosze zamknac ten temat, jakos nie widze jego przyszlosci bo wypowiada sie tu tylko sam autor. A jesli chodzi o to twoja fantastyczna zabawe w wojsko to jakos nie przypominam zeby byli jacys "lesni krasnoludowie" a dzielini ryceze na koniach to wlasnie jezdzcy Rohanu.
Do Lorda Saurona jak chcesz zalozyc kiedys temat to zastanow sie nad nim troszeczke dlozej. |
To nie było miłe i wiesz co komplemęty zachowaj dla siebie . Nie jesteś panem postów i miło by mi było gdy byś nie krytykował mych starań . X( . Powiem ci jedno Metal Górą :) Za te słowa jak by ciebie uraziły przepraszam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35. |