Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Jak moze wygladac nieodkryty lad??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25779)

malypietroo 11-02-2005 21:29

Jak moze wygladac nieodkryty lad???

Przegladm sobie mapki na tibia.pl i zastanawiam sie co jest na tym wieeeeelkim czarnym polu na Daramie.Jezeli tam nie byliscie to napiszcie jak wyobrazacie sobie ten wielki znak zapytania.Jezeli natomiast ktos z was moze zwiedzal sobie, i odkrywal powoli czrane pole, to niech napisze jak tam jest, co tam zyje i wogole niech opisze bo mnie ciekawosc zrzera( a na razie nie mam kaski na PACC wiec sam sobie nie moge pozwiedzac :( )

Jezeli pojawia sie jakies posty to i ja napisze co mi wyobraznia do mozgu naniosla na ten temat :] :p

czekam i narqa!!!!

-Res- 11-02-2005 21:35

chyba juz odkryli to ?? ja sie nie znam :P

malypietroo 11-02-2005 21:39

No ja tez tego nie wiem

To jak ktos odkryl i moze ma ochote mi odpisac (albo nie ma ochoty ale jakos tak sie stalo ze wszedl a wcisnac "wstecz" szkoda bo ma lacze 14KB/s i troche czeka zanim mu to weszlo :p ) to niech mi opisze a jak sie ktos tam nie byl to niech napisze jak sobie to wyobraza.ja sam nie wiem i dlatego zalozylem ten temat :]

malypietroo 11-02-2005 21:42

Umiem poprawnie pisac

Sorki ale teraz tak czytam tego mojego poprzedniego posta i wydaje mi sie ze go napisalem kompletnie do dupy :p .Tak jakos tandetnie brzmi.Ale wazne zeby zrmzumiec o oc chodzi :)

(a z Polskiego mialem "celujacy" na koniec semestru :evul: )

Scream 11-02-2005 21:44

jak by ktos to odkryl to na mapce nie bylo by chyba znaku zapytania. wydaje mi sie ze ten teren bedzie dodany w ktoryms tam update.

Adei 11-02-2005 23:04

A może są tam jakieś nieodkryte potwory nowe miejsca nowi NPC którzy obsluguja tylko np od ktoregoś lvl jakieś super urozmaicenie o którym CIP SOFT nic nie mówi coś co nawet hlvl'e nie widzieli na oczy.

Fajnie czasem troche pomarzyć...a może to nie tylko marzenia. :p

Darky 12-02-2005 00:08

uhm...

Jak bys oglodal czesciej dział ze zdieciami byś wiedzal ze tam są Dzinny Gargojle i chyba tam jest Faraon Qest ale nie jestem pewien co do tego bylem tam z kumplem i spoko miejsce ale do pokoju nie mielismy keya to tylko przez sciane widzalem w 1 pokoju z 30 dzinow mam nadzeje ze pomoglem :)

Darky 12-02-2005 00:09

Sry...

Nie zdziwil bym sie jak by kros nie zkapowal :P tak napisalem :P

MatKus 12-02-2005 01:45

Djinny i faraon quest są w okolicach Ankrahmun.
Terenu, który jest na czarno zaznaczony, nikt jeszcze z graczy nie zwiedzał, może co najwyżej CIPowie i Knightmare.
Jest wiele pogłosek co do tego, co tam będzie. Tuż przed pojawieniem się Ankrahmun chodziły pogłoski o tym, iż ma się pojawić nowy teren w klimacie dżungli, ale jak to zwykle z pogłoskami bywa, okazały się bajką. Jeśli prywatnie miał bym obstawiać, strzelał bym właśnie, że będzie to dżungla.

Darky : edyuj posty (warn za to leci na 1 pkt)

K-ostry 12-02-2005 07:53

Tak jak napisał Scream, CIPy szykują nowe tereny w następnym update'cie czyli prawdopodobnie mapa zostanie odkryta :D

Magical Trevor 12-02-2005 08:38

taki temat juz byl w dziale forum ogolne >> inne

malypietroo 12-02-2005 12:05

aha...

dzieki za wszystkie posty ale moze ktos slyszal jeszcze cos innego???Odpisujcie :)

Dragon'Rage 20-03-2005 23:31

Hmm moze bedzie tak ze bedzie tam taki wielki dom :D i musisz miec oczywiscie klucz... i tak pokleji ... 1 pokuj bedzie np 2 gs, nastepny pokuj 10 ds itd :) a na samym koncy skrzynka z Najlepszym eq w tibii :) hehe Ja to mam Marzenia :D a na obkolo domu i wogule bedzie wielka dżungla i bedm chodzily huntery :) i cyce :D pożyjemy ZoBaczYmy :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07.