![]() |
Kult
Chcialbym zalozyć w tibi wlasny kult (narazie blizej nie znanego bóstwa...). Mógły ktoś mi podac jakieś sugestie? Chcialbym tez wiedzieć czy można mieć wlasny ołtarz ofiarny... :D
|
hehehe zbudowalbys sobie oltarz i bys tam skladal ofiary z barankow jelonkow i innych zwierzatek? a moze z ludzi ?
|
Cytuj:
Mowiac delikatnie - uwazam temat za idiotyczny. BTW jesli jestes katolikiem to wlasnie lamiesz pierwsze przykazanie :). |
Ciekaw jestem ile razy ty łamałeś przykazanie: "nie czyń drugiemu tego, co tobie nie miłe"... 8)
PO prostu chciałbym by każdymiał jakiś wkład w tą wiare. Ofiary bym składał ze smoków... :D |
TO nie jest przykazanie!!!
A moze kult pieniadza?(ja mam taki w domu - oltarzyk dolara i euro :PP). |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ustanowione przez Chrystusa |
Założyć kult to byłaby fajna sprawa i jeszce witać się jakoś charakterystycznie np "Na chwałę Innosa" ;)
Wyobraźcie sobie takie wojny miedzy kultami.Fajny pomysl. a teraz Offtopic za ktorego przepraszam ale muszę :P Udało mi się zmienić imię! Męczyłem Counsellora chyba ze 2 dni aż dał mi namelocka nawet powodu nie podałem żadnego :D |
Po co robić jakiś kult ,kiedy można oficjalną gildie, kupić dom który bendzie domem gildi.A każdy kto bendzie chćał być w gildi musi przynieść zwłoki smoka a. :]
|
Cóż ToYBOy twój pomysł na kulty przypomina gildie - słyszałeś o czymś takim?? One od czasu do czasu se walczą między sobą. Są już takie gildie niby-kult, jakieś Followers to Cave Rat czy coś.. ToYBOy ty luknij o to klany
RE UP Co może te zwłoki w plecaku przynieść, a potem taka wykładzina w GH?? |
To ty SuPeRMAN chyba mnie nie zrozumiałeś.Właśnie chodzi mi o to że to by było jak gildia tylko z jakimiś fajnymi zwyczajami itp :D np w każdy pierwszy czwartek miesiąca tań ku czci bostwa przed depo :D
|
Co sekte zakładasz?? :P:P
|
Mój zamysł to nie stworzenie sekty, czy fanatyków-samobójców. Mój zamysł to zrobienie czegós co by łączyło ludzi w tbibi(lub nie... :D ). Poza tym w tibi brakuje bóstwa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |