![]() |
Pierwszy Fake (gif) :D
Uwaga za chwile zobaczycie mój pierwszy fake(troche zrozumiemienia ze 1szy nie bedzie równy "noob factory". Wiem ze jest kilka niedopracowań terenu ale nie moglem tego poprawic. Moze sie strasznie dlugo wczytywac. Oto i on:
http://n00bster.w.interia.pl/Fakes/All.GIF |
Ehhh, nie ciekawe, żadnej akcji, nuda...
|
ojj... za mało wysiłku w to włożyłeś... Ale pomysł ciekawy :D
|
Pomyśł z sdekiem wylatującym z jednej strony ekrany a powracajacym z drugiej był już u Besna -.- (miał to kiedyś w podpisia nawet)
|
E no co mnie sie wszyscy czepiają? Może był to sorki ale i tak to pierwszy fake! Aha wiem ze BRZYDKIE kolory sie psuja iitp ale to gif animator zepsuł bo musiało niemogły byc jpegi wienc stracilo kolor. Nie lubiem was :p
|
O BOŻE!! TYLKO NIE INTERIA!! Nie wczytało sie dobrze tyko coś mryga bezsensu!
|
To poczekaj chwile lolq.
|
Nieżle
la mnie liczy się pomysł - jest extra
:cup: :cup: :cup: |
pomysl nawet, slabe wykonanie
|
OMFG !! NO !! NO INTERIA PLZ !!....
Nie wczytuje sie dlugo !! tylko bardzo bardzo bardzo dlugo !! Fake cieniutki ... Wykonanie 9/10 Akcja 1/10 Pomysl 1/10 (jak to ktos zauwarzyl pomysl z SD byl Bsena) ogolem 3/10 (jeszcze za interie :P) Co do podpisu to chyba nie wiesz co piszesz... "Life is beautiful and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas." - Życie jest piękne i pełne zasadzek i czasami kopie w dupe? - to nie ma sensu a nie czasem powinno byc tak: ? "Life is BRUTAL is full of zasadzkasand sometimes kopas w dupas." - Życie jest brutalne jest pelne zasadzek i czasami kopie w dupe - tak powinno byc :P |
Ok
OK może być tylko mało oryginalne
|
Błeee nie moja wina ze nie widziałem tamtego fake :/ ;(
|
......a moja??
|
nic nie widac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |