![]() |
GM Dokein's hunt
Ten fake'i opowiada o tym jakim noobom GM sprzedal swoj acc:
http://tinypic.com/1pi7ao Commets plx Jak sie spodoba to zrobie ciag dalszy. :evul: :baby: :evul: |
Pomysł już 100 razy oklepany, wykonanie nawet moje było lepsze (Czytaj, PARCELS ATACK!)
Kicha! |
Zła czcionka...powinna byc tahoma 8 + obwódka...
Zly kolor Ten gm jakos dziwnie wyglada... Nudne... |
No no, całkiem dobrze...
Jedynie co razi w oczy, to ten rozciągnięty w pixele Dokein, i text wymawiany przez niego...ale ogólnie spoko, popracuj nad literkami ;) |
wej weźcie coś zróbcie robi 10 topiców z niedorobionymi beznadziejnymi obrazkami zamiast 1 i ciezy jape że comment plz
|
Bez obwodki, zeby przeczytac co pisze "GM" to musialem na chat Default zajrzec, a poza tym to dales mu outfit Hero a GM ma taki sam tylko ze niebieski :)
|
o ja *******e co to ma byc w ogole nie dosc ze nie wiem co tam pisze to grafika od***ana syf!
|
Słyszałem juz o tym :P
Slaby screen ! Daj wiecej to pogadamy :)
|
Eeee...jednym słowem beznadzieja ;/
@offtopic Ciekawe, ile jeszcze będzie tematów w dziale fake'i na temat GM Dokeina. Czyżby był to naspępny niewyczerpalny temat, jak np. z serii:"Bubble" Oby nie.. |
2 sprawy:
GM wyglonda inaczej niz hero/ Gdzie tu sa jakies nooby? Ja widze GMa który chce zbanowac smoka. :/ Ciekawy pomysł Gożej z wykonaniem. Ide o zakład ze wycianałes Obrazki z gry. |
paskudne 100% noobostwa
zal... |
gm ma inne kolory niz hero
|
Boshe zrobilem o dokeinie i all to robi :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |