![]() |
Łuk na Rooku
Mam takie pytanko... od jakiego levelu najlepiej zaczac uzywac łuk na rooku (dla rooksteyera)? Moze wogole sie nie opaca? Aktualnie uzywam spearow... prosze o szybka odpowiedz... THX FROM MOUNTAIN ;) :p
|
nie! niee! nieee! wybacz ale rook stayerow uwarzam za state czasu ;/ale jak juz to...lv nic nie ma do znaczenia bardziej skille sie liczą i ilosc kasy(na strzaly)mysle ze ze skilem 30 mozesz juz zaczanc rozwalac z luku wszystko co sie rusza na rooku
|
hmm...
sądzę, że nie ma jakiejś bariery na używanie łuku. Ja jednak radziłabym ci zacząć od 4 lub 5 lvlu jeśli oczywiście chcesz byc palkiem.
|
Rookstayer-lv 8+ dist:18(20)
Osoby które nie będą rookstayerami-nie używać. Szkoda złota i czasu. Cytuj:
|
Tak , na początku proponuję mały ochrzan ... :)
Czy , zauważyłeś drogi zaitsevie , że jest na tym forum cały dział poświęcony tematom Rooka , i wszelkim rzeczom z nim związanych. Gdybyś użył opcji szukaj , to znalazłbyś mrowie tematów poświęconych opłacalności posiadania łuku na Rooku , gdzie go kupić itp. Rozumiem ,że twoja postać zostaje na Wyspie Nowicjuszy ... Moim zdaniem to nie jest zły pomysł ... Rook ma swoją specyficzną społeczność i niepowtarzalny klimat. Strzelanie z łuku staje się w miarę opłacalne od 30 + dista ... Życzę udanych łowów i jak najmniej nioobów na twojej drodze. P.S. Sorry , że się czepiam , ale uważam ,że mam rację ... :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |