![]() |
Glowus Odcinus
Gdzy mi sie nudzilo zrobilem takiego faka
Patrze przez rolnetke i co widze??? 8o http://tinypic.com/1pjp11 Jakby cos bylo nie tak to link http://tinypic.com/1pjou8 Comment plx :) Niedlugo zamieszcze fake story: Napad na Sama B) |
byś większe dał bo nic nie widac
edit: no juz widać...hm...juz mniejsze lepiej wyglądało:D cienicna....ten miecz...taki...."wklejony". Ziom z czapką ręcznie rysowany.... ni smieszne ni fajne.....jednym slowem : cienizna |
juz widac komentujcie
|
Nawet nawet
Wykonanie: 4/10
Pomysł: 5/10 Ocena: 4/10 |
ej patrick extreme
Cos mi ten tinypic nawal a ja chce pokazac wam napad na sma znasz jakis inny progs do wklejania fotek??? EDIT:Nie sry. Juz kumam musze zapisac painta na jpg ale skasowac zapis tego rysunku na wszystki pliki obrazow i dopiero w tinypic otwieram jpg i wybieram i host it. Dzienki wielkie bez ciebie bym tego nie zrobil, tego napadu na Sama a moze tera dam na forum historyjke o noobach(Skasowali to?) w max powiekszeniu i dodam jeszcze ze 3 lub 4 fakei ktore aktualnie mam w pomysle. Chcecie to zobaczyc? Bedzie wiecej widac zpewniam :] |
Cytuj:
|
Takie sobie....
Motywacja/Powod zrobienia fejka 1/10 Wykonanie 5/10 Pomysl 3/10 ( co to ma prezentowac?) Wklad w prace 1/10 Ogólem 2+/10 |
...
Otoz prezentuje to goscia ktory stracil glowe :D
|
jak dla mnie to ten czerwony znaczek wymiata nic pozaty ;)
|
propozycja
Proponuje odwiedzic moj komix napad na sama jak ktos go nie widzial albo noob komix bo go zedytowalem i powiekszylem komentujcie plx
|
a ja ide kupić "rolnetke" :P
|
Cytuj:
1 nie mam pomyslu 2 nie mam czasu(wole w tibie popykać:P) ale jak juz bym robil postaral bym sie o bardziej "tibiański"(chyba tak to sie pisze:P) realizm. |
Cytuj:
1.Jak nie masz pomyslu to siedz cicho bo ja mam 2.Jak nie masz pomyslu to znaczy ze bys zrobil kompletną klape |
spokojnie ludzie...ja nie chce tu z nikim wojny...a odzywac sie bede bo kazales komentowac:P
a co do pomyslow to tez moge zrobic np:"atak noobow" albo "nooby atakuja" ale czy to mam sens? :/ Cytuj:
|
caloscw miare smieszna ale mi sie podobal znak tylko dla doroslych :P
9/10 pomysl 5/10 wykonanie |
slabizna...
gosc jakos dziwnie wklejony ni to stoi, ni to lezy ani upada... nie ma glowy ale na ziemi lezy tylko pol, gdzie reszta? miecz nice ladnie zrobiony... no i gz za pomysl z lornetka^^ Btw. Cytuj:
|
troche krzywo powklejane
|
Patrze przez rolnetke i co widze??? 8o
No Comment !! (Analfabeta :) ) Ale fake spoko :) B) |
hehe
pomysl : 10/10 wykonanie : 9/10 |
No no
No niezle tylko ta kref ehc..
Pomysł 6/10 Wykonanie 4/10 W sumie 10/20 Średnia 0.50 / 1.0 dal mnie to jest fake na ( miales 3# teraz nie kwalifikujes sie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02. |