![]() |
13 lvl soluje draga
www.republika.pl/phyrex ..... kumpel soluje draga ;] zapraszam
|
Heh,na tym filmie widac ze, low lvl tez potrafia :cup:
|
Świetnie
Skoro ty na tym na 13 lvl zabiles traga i nie masz zadobrych skilli to ja je bede rezal dużo :D :D :D.
P.S powiedz mi na jakim servrze grasz??? ale ogółem świetny i pouczający filmik |
To Nie Ja Tylko Kumpel Ten Co Jest Na Filmie
:] Arcania = POWER ;p jezeli chodzi o serwer..... ale uwazajcie na dragi bo mimo wszystko to silne s****iele :p i jeszcze raz powtorze ten pan na filmie to moj kolega!!!!!! ;] NIE JA
|
Bo to ja B)
dzięki Faza za filmik ;) i przepraszam Sekuz za to co się potem stało :(((((((( |
Fajnie wyglądało pieczenie wilków . :)
Mogłeś wziąć bolty to byś szybciej ubił draga. |
właśnie zdziwiłęm się że dragon expa za nie dostawał :P
a co do boltów bałem się że nie będe nimi trafiał a takich skilach :P |
Haha ,no niezle 46 dista i jeszcze z arrows go ubiles :D
|
spoko 13 level solo z dragiem :] dobry jestes :D
|
nie jestem dobry :(
trzeba bylo zobaczyc co sie potem stalo w jamie :( |
Niźle
Brawo!! Stary Wielkie Brawo!!
Tylko Mogłeś wziąc bolty :P ;) P.S. Ja Poszedłem Na Draga Na 17 LvL Miałem Laga I DeaD :( :( :( Name: :] Burning Room :] Świat: :] Arcania :] Lvl: :] 17 (odrobiłem) :] Skille: :] 53/41 :] |
No no ladnie ale torche dlugo potrenuj troche :P
|
tez sprubuje :F
mam 16lvl i 62 dista tez sobie sprubuje isc na draga. niezly filmik gratz
|
No no ...
Niewiedzialem ze na takim lvl mozna solowac draga :cup: Szkoda że to niebyl knight :evul: |
co sie stalo??
|
Nice zabić draga na 13lvl nie jest tak łatwo, zrób 20lvl i skille do 70 i bedzie je
bił na vitach bez straty uh(chyba ze wiecej niz jeden) |
/:p
Film mi sie podobal, nawed powiedz ze bardzo... ale to nie jest wiadome od dzisiaj ze palladyn zasoluje dragon'a... Jestem pewien ze nawed na 6 lvl pall z skillsami powyzej 50/xx zasoluje w ten sposub draga oczywiscie jak bedzie mial 4mlvl...:P
|
wątpie żeby to miało jakiekolwiek szanse....
jak widać na filmie raz po combo jestem na red HP więc ktoś na mniejszym lvl by padł po combo ;p |
...
Hehe ... ;P mogłeś wziąć bolty łatwiej by poszło :] A skille razem zrobimy i pójdziemy na większy resp ;] Pozdro ;P
|
Drag na 13 lvl 8o
Zainspirowałeś mnie :P Jutro też ide na draga moim 15 palem :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13. |