![]() |
Jak zrobić runy?
Mam po raz kolejny problem. Jestem druidem w Venorze i nie wiem jak sie robi runy...
|
najpierw kupujesz czar u specjalnego NPC później blank runki, następnie wkładasz tą runke w miejsce broni (np.w miejsce tarczy) i wymawiasz odpowiednią formułe. I to chyba tyle :cup:
|
skomplikowana sprawa
najpierw musisz posiadac czar zeby robic runy i czyste blanki 10 gp sztuka (ja czary kupuje w carlin (sorc) a nie wiem gdzie druid ) np taki sobie Heavy magic missile no i jak masz 70 many to wkladasz czystego blanka(rune) do reki i piszesz "adori gran' i w miejscu czystego runa pojawia ci sie hmm lol :D :D :D :D :D :D :D
|
Może troche jaśniej ?
|
oki tak na poczatek wychodzisz z rooka i idziesz na maina nabijasz mlvl za pomoca zakupionego czaru Light i tak az do 3 mlvl :p jak osiagniesz ten wysoki mlvl idziesz tam gdzie sie druidem czary kupuje nie wiem moze w carlin podchodzisz do npc i mowisz: hi
buy Heavy magic missile yes i tyle idziesz kupujesz runy czyste jak mana ci urosnie do 70 punktow to wkladasz run do reki taM gdzie czymasz palke czy tam miecz albo tarcze i piszesz adori gran "enter" wciskasz i w miejscu czystego runa pokazuje ci sie piekny hmm |
jeszcze zapomniałeś powiedzieć Gabry hi, SPELL, 3 (chodzi o mlvl) i heave magic missle (chyba tak się pisze :P )
|
@up
moznaale nie trzeba ;) |
Cytuj:
Oszczędzasz czas ludzi, tórzy wchodzą tutaj i od razu wychodzą, ludzi, którzy jednak coś napisali i moderatorów, którzy muszą tu wejść i zobaczyć, jak na forum powstają tematy co jeden to bardziej niepotrzebny. Naucz się szukać!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25. |