![]() |
Questyyyy
Jak w temacie - jakie znacie questy na mainie?? Chcetnie przyjmowane sa opisy, nagrody itp. :]
|
przeczytaj regulamin-.-
quest spoiling(dobrze napisalem?) |
"Na takie podejście brak mi słów" powiem tylko0o QUEST SPOLING X(
|
ztego co ja wiem i tak mi sie wydaje ze na forum o qlestach nie wolno rozmawiac jak chcesz sie czegos dowiedziec to idz na www.tibia.xx.pl powyzej 18 lat :P
|
Zanim zrobiłeś sobie konto na tym forum powinieneś przeczytać REGULAMIN ale po co, nie???
|
JA NIE WYTRZYMAM!! NIE WYTRZYMAM!! Litosci!! Takich ludzi trzeba tepic!!
|
Niema duzo do gadania
QUEST SPOLING B) |
A może jeszcze co trudniejsze questy wykonać za Ciebie i Ci podesłać wszystkie nagrody? :p Jest prawie na samej górze taki button: wyloguj się. Proszę, naciśnij go i nie wchodź więcej póki nie przeczytasz regiulaminu.
|
DEBILU!! Czytałeś regulamin?? QUEST SPOOLING czy jak to tam się piszę. Bana dla tego pana za to, że nie czyta regulaminu forum i łamię jego zasady + zakłada bezsensowne tematu,a mógłby pomyśleć troszkę, że nikt nie będzie łamał regulaminu bo go P-R-Z-E-C-Z-Y-T-A-Ł.
|
Szkoda mi słów...
I wcale nie na pierwszy post a na pozostałe. Gdyby tak "oczytane" towarzystwo poczytało jeszcze prośby modów to by wiedziało że proszą oni o wstrzymywanie się do postów typu "quest spolling" itp. a zgłoszenie tego odpowiednią opcją. Dlatego nie tylko wystarczy opanować regulamin, ale czasem i pomyśleć ;] |
lol, każdy pisze ciągle o tym samym -.-
Szybko kasować temat bo jeszcze jakieś noobki zaczną nam pisać o questach, lol |
A nieraz ban nie daje pełnej sadysfakcji i trzeba jeszcze kolesia tego typu zjechać więc albo ktoś jest ze mną albo przeciwko0o0o nie ma kompromisów :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |