![]() |
Strony śmierci ;]
Chciałbym, żebyście zamieszczali tutaj strony wyłudzające acc i pass, lub wgrywające pliki ******. Jeżeli jest już taki temat, albo jakiś poradnik, to wykasujcie plz ;). Na początek: [wykasowany do odwołania] przy darmowym PACCu jest fake strony www.tibia.com, a tibia gg to prawdopodobnie plik ****** (nie sprawdzalem :P). Jeśli ktoś się jeszcze nie domyślił, to na wszelki wypadek ostrzegam, że na te strony NIE WOLNO wchodzić (no, chyba że chcesz zostać hacknięty)
|
no wiesz nie tródno się domyśleć ale prosiłbym cię o nie zamieszczanie linQw tego typu bo ktoś może nie przeczytać twojego posta a kliknąć na link i wejść . . . nie żebym to był ja ale mówie na przyszłość :p
|
Nie zamieszczaj linków do takich stron, pomijając regulamin, wiele...ludzi wchodzi na strone z link'u bez czytania posta.
|
Może i macie rację, ale temat chyba mówi sam za siebie. Zara edytuje i wykasuje tego linka, a jutro jakiegos moderatora spytam.
|
Bardziej by pasowała nazwa "Hakerskie strony", ale nie Strony śmierci, mi to na pierwszy rzut oka nic nie mówi :/..
EDIT: @Down To źle, masz słabą wyobraźnię ://.. |
A ja odrazu zajażyłem o co chodzi !!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |