Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   A co by było gdybym.... zabił GM'a? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25964)

Maly =] 12-02-2005 23:55

A co by było gdybym.... zabił GM'a?

no wiec tutaj piszcie o przezyciaz z gamemasterami np czy widzieliscie jakiegos, romawialiscie z nim lub zaatakowalicse itp. Mnie tylko zastanawia jedno. zalozmy jest na jakims serwrze jest GM z 30 lvl a ja mam 60 lvl. noi podchodze do niego i mowie np
-Gamemaster's is sux, lags too
i go zabijam. czy dostalbym wtedy bana?

EDIT: fajnie by bylo gdyby ktos wkleil ss'a na ktorym jest GM, bylbym bardzo wdzieczny.

Shinjix 12-02-2005 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly =]

za wyzywanie tak

za zabicie bez powodu też...
Jak miałby skulla to byś nie dostał bana :)
bez skulla też byś nie dostał-od tego jest system czaszek...

Severyn 12-02-2005 23:57

Zacznijmy od tego ze bys nie zabil gm'a!! tez se tak kiedys myslalem alepo 2 dniahc mi przeszlo bo to jest niemozliwe

Shinjix 12-02-2005 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Severyn
Zacznijmy od tego ze bys nie zabil gm'a!! tez se tak kiedys myslalem alepo 2 dniahc mi przeszlo bo to jest niemozliwe

GMem zostają zwykli gracze, czyli można ich zabić...

Severyn 12-02-2005 23:58

Ale chetnie za***ie tego co dal mi dzis bana!! Moze byc na rl :]

Maly =] 12-02-2005 23:59

Cytuj:

A to niby dlaczego? Jak mam 30 leveli wiecej niz on to co mi zrobi?

Severyn 13-02-2005 00:00

No moze duzo zeczy np. delete konta i sie pozgenaj z swoja postacia:D

Maly =] 13-02-2005 00:02

Cytuj:

No moze duzo zeczy np. delete konta i sie pozgenaj z swoja postacia:D

Tak to prawda no ale jednak zabic moge :D

Piomos 13-02-2005 00:05

Śmiać mi się chce z niektórych wypowiedzi. Postaci Gamemastera nie da się zaatakować, a tym bardziej zabić. Można co prawda zabić jego normalnego chara.

pkr 13-02-2005 00:08

GM jest jak wieczny rook, nie ruszac plejerow

Severyn 13-02-2005 00:12

Muwilem ze nie mozna ubic ****a :P

Maly =] 13-02-2005 00:13

To ma ktos jakies ss'y z GM'ami??? :blazen:

Kailus 13-02-2005 03:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly =]
no wiec tutaj piszcie o przezyciaz z gamemasterami np czy widzieliscie jakiegos, romawialiscie z nim lub zaatakowalicse itp. Mnie tylko zastanawia jedno. zalozmy jest na jakims serwrze jest GM z 30 lvl a ja mam 60 lvl. noi podchodze do niego i mowie np
i go zabijam. czy dostalbym wtedy bana?

EDIT: fajnie by bylo gdyby ktos wkleil ss'a na ktorym jest GM, bylbym bardzo wdzieczny.

A więc za zabicie GMa prawdopodobnie bys dostal bana, ale to zalezy jeszcze kogo... np. Puhuk (GM Logain) na Infernie banowal ludzi ktorzy go atakowali albo teleportowal sie do swojego GH,

Thunder Kobi 13-02-2005 09:05

Ehh czy to tak naprawde trudno zrozumiec GM's nie mozna zabic poniewaz to jest człowiek do pilnowania pozatku w tibi gdyby go mozna bylo zabic to po co on by mial tam siedziec? nic by to nie dalo tylko o jednego frajera wiecej ;)
Wiec GM's ma po pierwsze 1 lvl i mu nic nie rosnie ma prawo dawac bany i kicki jest niesmiertelny (wyroznienie ktorego inni gracze nie maja) i moze sie teleportowac gdzie chce...

wirda 13-02-2005 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
GMem zostają zwykli gracze, czyli można ich zabić...

No tak tu masz racje, ALE GM ma niemsiertelnosc chociazby na 2lv,smiga ze speedem 100lv,zreszta mozna to obejrzec na ktoryms filmie jaki byl na stronce
"rat i gm"

gorgi 13-02-2005 09:14

GM ma zawsze 2 lvl, a do tego gdy go zabijesz to bana nie może dac bo to zwykłe pk, a on jest normal playerem tyle ze z better zasadami

Leweracja 13-02-2005 09:18

i po co ich zabijac ?
za bana ktory byl sluszny ?
zal mi was ..

PiXik 13-02-2005 09:47

Ah ludzie.Ile to akcji było ,że jak ktoś zabił chara od gma (zwykłego playera)kończyło się banami choćby nie miał powodu zbanuje cię zrobi fake etc i lecisz ...a tego GM 2lvl nie można zaatakować :)

Raul 13-02-2005 10:07

Dobra może najpierw ustalcie o jaką postać GM'a Wam chodzi. Czy o postać GM'a, która ma 2lvl, w nicku GM i może się teleportować. Czy postać GM'a, która służy do normalnej gry i ma takie same prawa jak inni gracze. Bo tej pierwszej zabić się nie da, a tą drugą zabić się da. I uważam, że nawet jakbyś go zabił to nie powinieneś dostać bana, bo od zabijania są czaszki, ale jakiś złośliwy GM bana by Ci pewnie dał.
A tu ss:

http://img.photobucket.com/albums/v1...GameMaster.jpg

$corcerer 13-02-2005 14:02

Po pierwsze, postać GM jest nietyklana: nie można jej zranić, nie atakują jej potwory, ma 2 lvl a biega szybciej niz 200. Za zaatakowanie GMa otrzymujesz banana za przeszkadzanie w czasie pełnienia funkcji służbowych - kiedyś była taka akcja przy jakiejś wojnie, jak GFB zahaczyło GMa.

Natomiast normalna postać GM to inna bajka- można robić co chcesz, zabijać bez powodu itd. GM nie ma prawa dać ci z to bana.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17.