![]() |
A co by było gdybym.... zabił GM'a?
no wiec tutaj piszcie o przezyciaz z gamemasterami np czy widzieliscie jakiegos, romawialiscie z nim lub zaatakowalicse itp. Mnie tylko zastanawia jedno. zalozmy jest na jakims serwrze jest GM z 30 lvl a ja mam 60 lvl. noi podchodze do niego i mowie np
-Gamemaster's is sux, lags too i go zabijam. czy dostalbym wtedy bana? EDIT: fajnie by bylo gdyby ktos wkleil ss'a na ktorym jest GM, bylbym bardzo wdzieczny. |
Cytuj:
za zabicie bez powodu też... Jak miałby skulla to byś nie dostał bana :) bez skulla też byś nie dostał-od tego jest system czaszek... |
Zacznijmy od tego ze bys nie zabil gm'a!! tez se tak kiedys myslalem alepo 2 dniahc mi przeszlo bo to jest niemozliwe
|
Cytuj:
|
Ale chetnie za***ie tego co dal mi dzis bana!! Moze byc na rl :]
|
Cytuj:
|
No moze duzo zeczy np. delete konta i sie pozgenaj z swoja postacia:D
|
Cytuj:
|
Śmiać mi się chce z niektórych wypowiedzi. Postaci Gamemastera nie da się zaatakować, a tym bardziej zabić. Można co prawda zabić jego normalnego chara.
|
GM jest jak wieczny rook, nie ruszac plejerow
|
Muwilem ze nie mozna ubic ****a :P
|
To ma ktos jakies ss'y z GM'ami??? :blazen:
|
Cytuj:
|
Ehh czy to tak naprawde trudno zrozumiec GM's nie mozna zabic poniewaz to jest człowiek do pilnowania pozatku w tibi gdyby go mozna bylo zabic to po co on by mial tam siedziec? nic by to nie dalo tylko o jednego frajera wiecej ;)
Wiec GM's ma po pierwsze 1 lvl i mu nic nie rosnie ma prawo dawac bany i kicki jest niesmiertelny (wyroznienie ktorego inni gracze nie maja) i moze sie teleportowac gdzie chce... |
Cytuj:
"rat i gm" |
GM ma zawsze 2 lvl, a do tego gdy go zabijesz to bana nie może dac bo to zwykłe pk, a on jest normal playerem tyle ze z better zasadami
|
i po co ich zabijac ?
za bana ktory byl sluszny ? zal mi was .. |
Ah ludzie.Ile to akcji było ,że jak ktoś zabił chara od gma (zwykłego playera)kończyło się banami choćby nie miał powodu zbanuje cię zrobi fake etc i lecisz ...a tego GM 2lvl nie można zaatakować :)
|
Dobra może najpierw ustalcie o jaką postać GM'a Wam chodzi. Czy o postać GM'a, która ma 2lvl, w nicku GM i może się teleportować. Czy postać GM'a, która służy do normalnej gry i ma takie same prawa jak inni gracze. Bo tej pierwszej zabić się nie da, a tą drugą zabić się da. I uważam, że nawet jakbyś go zabił to nie powinieneś dostać bana, bo od zabijania są czaszki, ale jakiś złośliwy GM bana by Ci pewnie dał.
A tu ss: http://img.photobucket.com/albums/v1...GameMaster.jpg |
Po pierwsze, postać GM jest nietyklana: nie można jej zranić, nie atakują jej potwory, ma 2 lvl a biega szybciej niz 200. Za zaatakowanie GMa otrzymujesz banana za przeszkadzanie w czasie pełnienia funkcji służbowych - kiedyś była taka akcja przy jakiejś wojnie, jak GFB zahaczyło GMa.
Natomiast normalna postać GM to inna bajka- można robić co chcesz, zabijać bez powodu itd. GM nie ma prawa dać ci z to bana. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |