Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wszystkim tibijczykom/forumowiczom życzę szczęśliwych walentynek~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26104)

joey 14-02-2005 09:11

Wszystkim tibijczykom/forumowiczom życzę szczęśliwych walentynek~

Jako że dziś jest dzień zakochanych, pragnę życzyć wszystkim zakochanym wszystkiego najlepszego. 8o i wszystkim którzy jeszcze nie znaleźli ten drugiej połówki - też życzę wszystkiego najlepszego i szczęścia w szukaniu.
pozdrawiam joey

Str4t0s 14-02-2005 09:26

nawzajem :D
Ja też życze wszystkim dużo szczęścia tym którzy nie znalezli swej 2 połówki oraz tym którym sie udało.

Magical Trevor 14-02-2005 09:34

Hehe, też miałem założyć taki temat hehe.

Dla wszystkich wszystkiego najlepszego. :D

dym3k 14-02-2005 09:36

No to ja też coś dodam.

Życzę wszystkim zakochanym szczęścia w miłości, jak i na realu tak i w tibi.

Kochajcie się ;)

Dwimenor 14-02-2005 10:46

No tak, dziś walentynki....jak łatwo zapomniać o tak ważnym dniu...trzeba SMS puścić dziewczyną itd...jak dobrze, ze akurat zaczeły mi się ferie

A wszystkim Forumowiczom(i Forumowiczanką) życze masy całusów, w tym przepięknym dniu.

Ashlon 14-02-2005 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
No tak, dziś walentynki....jak łatwo zapomniać o tak ważnym dniu...trzeba SMS puścić dziewczyną itd...jak dobrze, ze akurat zaczeły mi się ferie

A wszystkim Forumowiczom(i Forumowiczanką) życze masy całusów, w tym przepięknym dniu.

Akurat nie mam co z kasa robic na komorce ;) Nie, ze jestem dziwny, ale wg mnie to swieto to jedna wielka glupota...-.-

Dwimenor 14-02-2005 11:46

W sumie i tak musze za 2 dni kupić nową kartę, więc co mi szkodzi:D

Edit
Może i wymysł Amerykańców, ale to zawsze niezła wymówka.

Hallabard 14-02-2005 11:52

Popieram Nekromante... Kolejny wymysł z ameryki... No ale tym co popierają życze tego co inni przede mną :P

djkuter 14-02-2005 11:55

Ja isę walentynkami nie przejmuje, moze komus posle, ale chba tylko gadulcem, bo jestem chory i do szkoly nie chodze.

Nightwalker 14-02-2005 13:51

Walentyniki to wymysł Włochów, lecz to Amerykanie rozpowszechnili to święto. Walentynki obchodzone są na cześć św. Walentego patrona zakochanych :)

BTW. Święto nie najgorsze, jeśli nie przesadza się...

TheNatoorat 14-02-2005 14:15

Gorące całuski dla wszystkich Tibijek! (do Tibijczyków - powiedzmy - uścisk ręki? :p )

Gesundheit 14-02-2005 14:18

A ja nie mam dziewczyny :( bo będę księdzem ****a :D :(

Adaras 14-02-2005 14:29

Walentynki sux -.- Dzień jak co dzień dla mnie. Z ukochaną osobą powinno się być cały czas a nie jeden dzień w roku.

joey 14-02-2005 14:58

szczeże mówiąc walentynki podaobały mi się jak byłem młodszy... teraz to nawet dziewczyne straciłem =.= pare tyg. temu ;(

franki 14-02-2005 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adaras
Walentynki sux -.- Dzień jak co dzień dla mnie. Z ukochaną osobą powinno się być cały czas a nie jeden dzień w roku.

Masz racje. Walentynki Śmierdzą!(Moim zdaniem ;) )

Hegemmon 14-02-2005 16:04

no ja nie bardzo obchodę dzień 14 lutego. Nie daję sobie serduszek malować etc. ale w tym roku zaszaleję...
oto moja walentynka dla wszystkich pań :)

http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/walentynka.jpg
made by me... :P

Maniak Hip-Hopu 14-02-2005 16:11

Przyłaczam sie do zyczen. Pamietajcie o swojej bliskiej osobie, poswiecajcie jej duzo czasu wiecej niz komp, ona jest wasza motywacja i wogole. :)

$corcerer 14-02-2005 17:07

A ja chciałbym życzyć powodzenia i szczęścia w życiu wszystki frajerom, którzy potrzebują specjalnego dnia czternastego lutego, żeby dać ukochanej kwiaty/wyjść na spacer/cokolwiek innego.

Ashlon 14-02-2005 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
A ja chciałbym życzyć powodzenia i szczęścia w życiu wszystki frajerom, którzy potrzebują specjalnego dnia czternastego lutego, żeby dać ukochanej kwiaty/wyjść na spacer/cokolwiek innego.

Dokladnie. A myslalem, ze zaraz po napisaniu postu mnie "zjada"...

djkuter 14-02-2005 21:05

Cóż, można przemianowaten dzien na Walę-z-dyńki, na dowód miłości trzeba byłoby komuś zgruchotać nos.

Już słyszę tą rozmowę:
- Kochasz mnie Zdzisiek?
- Tak Monisiu, a oto dowód mojej miłości (ciul
- OOOHHHH moja chrząstka nosowa, nie wiedziałaś że aż tak mnie koachsz, ja tewż ci pokarzę
- UUUUUUUu noie mam już jedynek musisz mnie naprawdę mocno kochać
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02.