![]() |
Inferna PK
macie tutaj filmik z mojego pk.. niestety na końcu ubił mnie polak... nawett dużo ofiar chociaż marny loot... comment plx
http://www.freewebs.com/rurewonu/infernapk.rec |
zasysam... jak ogladne to edita
|
Cały czas żrecie, cały czas puchniecie
No co wy ****a wiecie o wiecznym życiu na diecie Co nie rozumiecie, że brakuje na potrzeby Że nie starcza do pierwszego, do dnia następnego Czy cię to przeraża, czy może tylko śmieszy Że zdesperowany człowiek za kromkę chleba zgrzeszy Prawo dżungli ma znaczenie tutaj decydujące Estamblishment się byczy i struktury rządzące Oni mają pieniądze, bo za nimi są jednostki Bajki na przedmieściach miast, krajobraz naszej Polski Kraj miodem, mlekiem płynący, tak w****iony, że świruje Widzę jeden wielki burdel, przeciw temu się buntuje I nie mam na to wpływu, w pojedynkę nic nie zdziała A świadomość tego jeszcze gorzej na mnie działa Lecz wzroku nie odwracam gdy wyrasta przede mną Obraz nędzy jak piekłom, które pochłonęło większość Mieszanego społeczeństwa urobionego po pachy Renciści, emeryci coś tam otrzymują z łachy Spytaj mnie dlaczego temat mnie interesuje Każdy z nas się zestarzeje, dadzą to co wypracujesz Nie wiele tego w zamian, patrz jak kroi mi się serce Pytam kto ten budżet w rozkaz, dalej dziurę w brzuchu wiercę Wiem jak zrobić by mieć więcej bez fałszywej dyplomacji Tyle pomylonych akcji bez możliwości reklamacji Mimo braku akceptacji mówię veto Sporo racji ma w tej kwestii, jeszcze wiele sugestii Nie da się poskromić bestii, tak jak zażądać amnestii Dla wszystkich tych biedaków, których wykoleił system Jak policjant nie zniknę po haśle jestem bo myślę A w muzycznym przemyśle też nie było rarytasu Zbyt wielu psich *****ów z apetytem jak łasuch Na siebie licz, słyszysz, od najmłodszych lat czuwając Jak przetrwać się naucz, zła od dobra odróżniając Nie interpretuj do potrzeb, nie tłumacz że tak wyszło Właściwą drogę wybierz, uwierz masz przed sobą przyszłość Kształtuj osobowość, odnajdź osobowe wzorce Pamiętaj o książce a będzie dzieciak dobrze Nabytą wiedzę wykorzystaj jak potrafisz Nie daj się człowieku propagandom osłabić Tak naprawdę są słabi jak ten cały ich socjal Godność swoją ocal w kolejce bezrobocia Nie wystarczy, że posłuchasz, musiałbyś mnie usłyszeć Nie bez powodu piszę, kolejny raz przerywam ciszę Lecz osądzić się nie dam, rym jak granat bez zawleczki Jestem niebezpieczny, psiarnia zbiera akta w teczki Które pęcznieją z dnia na dzień, jestem werbalnym przestępcą Z techniką złowieszczą Peje wszystkim wam obwieszczą Całą prawdę, tylko prawdę tak mi Bóg dopomóż Wzięty na celownik agentury jesteś ze mną, pomóż Przekazywać prawdę dalej, te Peji jedną lekcję Zakazane piosenki z wiedzy o społeczeństwie |
;)
Nierozumiem tego posta co jest eraz nad moim???lol? Fajny filmik lecz koncowka .........
|
fajny filmiki
za***isty film wreszcie z inferny :P
oby tak dalej pzdr |
filmik nie ciekawy, caly czas atakowalesci lov levele
|
2bk/s? 0.o Zedtyuję jak obejrzę, ale nie sądze żebym w najbliższym czasie miał okazję edytować..
EDIT: Takie sobie :// |
Bardzo fajny filmik... :D
|
fajnie duzo zgonow, ale padles jak zwyczajny burek...
|
odpowiedź
ehhe wiem że padały same low lvle ale po 1 na infernie mało jest high levleli a po 2 jak było widać jak się jakiś trafił to np. był pall 30 lvl;/ to byśmy nie mieli duzych szans.. a że padłem jak nOObek to się zgadzam, i nie, ponieważ ten gość ma zaje... skille i nawet gdybym miał kilka BP IHów to i tak fakt pozostaje faktem że miałem pz locka 15 minut a to że w dedzie były ff odkryłem dopiero na końcu :P
|
Sin i post
Sin napisal piosenkie Peja & Slums Attack - WOS tylko ci ktorzy sluchali tego to wiedza o co mu chodzi -.-
@topic zassysam mysle bedzie fajny ^^ B) B) B) |
paskudzctwo...moze byscie bili az padna a nie dawali uciekac i klepali kazdego a nie brac wszystkich na pk party -.- wtedy to bylby filmik
|
res
ehh... a jaki sens ma ganianie za low lvlami z ktorych max wypadnie wedka i lina??
|
OMG FREEWEBS !!!! BR ?! Chlopie freewebs na wot.de jest odbierane jak tutaj interia. Jaaaaaaaaaaaaaaaak sie sciagnie ~2Kb/s to moze kiedys tam skomentuje,zapowiada sie ładnie choc opinie widac podzielone ;D
|
Hail FreeWebs!!
Cytuj:
Filmik sie sciaga i jak dzis sie jeszcze sciagnie to skomentuje.... @EDIT: Według Mnie filmik nudny. Jak na inferne to mozna było zrobic mniejsze pk-party i film był by ciekawszy. A wy staliscie na moscie i czekaliscie az ktos podejdzie. Booooooring..... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |