![]() |
Dziwny problem
Mam palka na 11 lvl, i chem zabić kumpla na 22 lvl knighta. Mowi ze ma knight armora. I mam problem jakie skille mniej wiecej musze miec aby go zabic?? On ma slabe PvP wiec nie bede mial z nim problemu. Tylko jakie skille........??
|
;/
Cytuj:
SKille 55/55 i runy leczace /exura vita,dobij lvl P.S jakbys dal skille kumpla byloby latwiej. |
newbie
on nie umie grac, ma skille 48/45
|
Proste. Tylko podaj jego skile.
Wymagania: - może gdzie¶ tak z bp uhów, - bp of hmm (żeby go lać w razie jakby ci nie dawał nic atak na dystans ale można sobie tym pomagać oczywi¶cie jak go trafiasz) - utrzymać dystans :P - najlepiej kusza + bełty albo nawet power bolty. |
thx
mam Uhy, ale nie beda mi potrzebne, zblokuja go dwafy, bo caly czas na nich siedzi, juz kiedys tak zrobilem tylko ze knightem :D ale pallek to juz wyzwanie, trzea utrzymac dista itp. itd. :]
|
Cytuj:
|
kk
moze na wszelki wypadek wezme jeszcze innego kumpla do pomocy :D:D:D
|
Weż ze 3 fire fieldy, ew. energy fieldy, UHy, co¶ około BP bełtów, wywab go najlepiej w miejsce gdzie jest jedna kratka, obok niego walnij FF, dalej EF,, wal z bełtów i HMMów. Jeżeli ofiara nie ma 3mlvl (mało parwdopodobne) to z łatwosci± go zabijesz
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:16. |