![]() |
Zostalem zhakowany przez Tibia Cam
Miałem knighta na Arcani ( 32 elite chyba 70 dni pacca jeszcze ) i chcialem nagrac questy na ank wlaczylem tibia cam zaczolem nagrywac po 2 godzinach wywalilo mnie z acc i pisało " You password not conect " chcialem odzyskac konto przez email ale haslo bylo zle wogule nie wiem co mam robić :(
|
Odzyskaj hasło przez recover key
|
jak masz numery do skrzynki i account number to mozesz odzyskac
musisz dac account loss itd. |
ehh
po 1 nie rozumiem czego dales to do filmow. po 2 sprobuj poprzez e-maila a jak to nie pomoze to przez rec-key'a
a jak juz to nie pomoze to zglos sprawe do gm'a ja tak zrobilem... gm co prawda mowil ze noob'em jestem itd. ale na koniec odzyskalem sorca z lvl 28:P podawalem mu wsyztskie dane, kiedy konto zostalo stworzone itd... |
jezzuu ale problem odzyskaj chara przez r keya
|
Tak szczerze mam rec keya ale nie wiem gdzie wpisac go... :(
|
Cytuj:
skad sciagnales tibicam? |
Wiem, wiem zacznieci mnie od n00bow wyzywac ale mam troszke newbie pytanie :] Co to jest ten recovery key i jak go zdobyc ?? z gory thx za odp
|
Taki password.Mojego kumpla hackneli 130dni pacca 27druid.Nie zrobil rec-keya:D=]
|
Nie mów że to przez TibiiCAM bi nie masz 100% pewności a skąd wiesz, że to ni jest zbieg okoliczności że akurat w momencie gdy nagrywales filmi mialeś haka co ?
|
Podstawowe Pytanie - skąd ściągłeś Tibie Cam ?
Skąd wiesz, że to nie inny program / "kolega" tylko właśnie Tibia cam? przecież może ktoś ma dostęp do kompa na którym grasz i mógł Ci wrzucić jakiegoś Gej Loggera ... a moze grasz w cafe 8o 8o |
Cytuj:
Btw. Granie w cafe to największa głupota jaką można robić.. PS. Odpowiedz na podstawowe pytanie(skąd ją masz) i wszystko będzie jasne, hack przez cafe, hack przez TibiCam. Albo, albo.. |
Wszystko bylo spoko nigdy nie mialem hacka ale wlaczylem tibia cam zalogowalem sie i po 2 godzinach nie mialem acc :/
|
Rec key ?
mialem juz raz hacka..ale i do tej pory nie wiem co to recover key..jak sie go robi..gdzie on jest...i jak sie z niego korzysta.. :baby:
|
re: UP
RTFM !! x( (read the fu**** manual) Na tibia.com oczywiście... Albo posuzkaj an forum, w poradnikach, bo na pwno znajdziesz odpowiedź.... |
Tibia cam sciąglem z www.tibia.xx.pl ( tam terz kupowalem swojego 1 pacca :] )
|
Cytuj:
|
Hack przez TibiaCam jest nie mozliwy, chyba, ze sciagnales jakąś lipna wersje, ale raczej to tez malo prawdopodone. Poza ludzie daja sie hackować z własnej winy -.- Twoj problem, ze nie uzywasz Firewalla/Antivirusow a wlazisz na rózne strony i scigasz jakies syfy.
|
Lols
8o Hahaha to masz Pacca a nie wiesz jak recorwerem sie obslużyć :P Niewiem moze ja z tym niemam problemu bo juz mialem z 10 razy chacki.Ale wałk myslalem że ludzie z Pacccem to nie sa az takie noobki:P :]
|
hmmm Thero napisałeś o jakichś svchost...ja to mam w systemie. sprawdziłem w menadżerze zadań(ctrl+alt+delete) i mam 5 takich procesów...czy są to normalne procesy windowsa(mam xp) czy jakieś "chakierowskie" ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |