![]() |
Filmy Od Bikeziwa
Witam..
Chcialem pokazać film... i udowodnić że palek to dobry bloker hehe :P.. oto filmik z Yeti.. w roli głównej.. Skład: Bikeziw Knight (29lvl pall) Kulapeta biały (37lvl m.sorc) Mejoza Pregamiczna (27lvl e. druid) Film: Czas trwania: ~8min Link: >>http://republika.pl/xaerosek/Yeti.rec<< --- Taki sobie troche zamulający i dość krótki Gs hunt.. ;) Skład: Bikeziw Knight (29lvl r.pall) Magrisselinha Bunita (44lvl e.knight) Huzssaress (34lvl r.pall) Tedzik Sorcer (35lvl m.sorc) Pira Nitrous (35lvl r.pall) Film: Czas trwania: 43min. 2sek. Link: >>http://republika.pl/xaerosek/Gsy.rec<< Czekam na wasze komentarze.. każde mile widziane :) Edit: Już zmieniłem serwa na republike.. bo na lycosie ię nie moge połapać.. mam konto wszystko ok, ale nie moge zdobyc linku do pliku :/ PRZYPOMINAM ZE TEMAT DOTYCZY FILMIKÓW A NIE SERWERA NA KTORYM STOJA PLIKI ! |
juz kiedys chyba byl ten filmik :)
|
ku**a
TYLKO NIE INTERA .... !! Zmień Hosta Do Ściongne Bo Nie Bede Sciongal Filmika z 2 godziny ..... LYCOS PLX....!!
____________________ :mag: Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
jak masz na interii dawac cos to wogóle niedawaj, niesciagam nawet =/
|
Ej no bez jaj ,zrob konto na lycosie albo na webparku i wtedy daj na stronke....Czekamy na flim.
|
Jeeeezuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! O.O
CZLOWIEKU NIE INTERIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 <GRRRRRRR>
Chcialbym ogladnac se filmik z Yeti ale "Nie ma takiej strony". --.-- |
Nie Interia
Ja mam na Lycosie konto i wszystko jest ok! 8o Polecam lycosa a nie durna interie ;(.
|
Heh.Nie wiem od czego to zależy, ale mi się zawsze wszystko dobrze ściąga(z normalną prędkością).
Zawsze wszyscy narzekają a mi się ściąga.Jeśli ktoś wie od czego to zależy niech powie.Apropo filmiku:właśnie oglądam,zaraz editne :) |
filik
yeti nawet nie sieka tak mocno jak myslalam
|
Cytuj:
Ściagać to ci sie ściaga, ale jaki transwer ?? w bajtach o to jak masz 900 to dobrze ... ;( |
lol pierodlicie scignelo mis ie normalnie , wrecz szybciej niz normalnie , zaraz obejrze....
|
Cytuj:
|
Fajny filmik ;) troche zamulili twoji koledzy i go nie klepali na koncu :P
|
Spoko filmik Bikeziw :) Jeszcze porób takich pare to bedzie dobrze :]
Name:Lancer Titans B) Level:24 :) Świat: Hiberna Skille:64/52 : :wiking: Mlvl:10 :( |
hehe a mi się ściągło w sekunde :D
|
Mi też zapisał się ten filmik z normalną predkością. Filmik fajny. Szczerze muwiąc nie wiedzialem, że tam sie respi Yeti. Człowiek uczy się całe życie eh... :]
|
no spox filmik.Ale ty miales farta ja 3 razy lazilem na folde zeby spotkac Yeti i hu.a.Raz nawet ponad godzine lazilem po foldzie nawet i na Senje poplynelem .Ja niemialem jakos szczescia do Yeti X(
|
No nareszcie
Szukalem filmiku o Yeti i nareszcie mam :] . Wszyscy mówią że on tak szybko chodzi a jak tu widze to nie tak strasznie :s
|
LOL
PO co odświeżasz stare tematy... A tym bardziej nie wnosisz nic nowego do tematu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |