![]() |
Jakiego sterowania uzywacie?
Jestem ciekaw jakiego sterowania uzywaja high lvle :) Czy tibia clasic control czy tego ze trzeba wszystko robic z ctrl. A wy jakiego uzywacie?
|
Probowalem classiciem ale sie juz przyzwyczailem do uzywania ctrl :D Wiec uzywam tego 2 xD
|
Ja tam hight lvl nie jestem, ale tak sie do tibia clssic control przyzwyczaiłem, że bez tego grać nie moge :D
|
Ja ctrl ! 8o
|
Classic control
Duzo wygodniejsze do szybkiego uh :S |
jestem srednim lv..al e jak wsztyscy moi znamjomi uzywam TCS jest o wiekle szybsze i praktyczniejsze. kiedys byla obawa misclickow - teraz zrobili blokade i misclicka na skulu mozesz tylko zrobic.
Jest o wiele praktyczniejszy. |
Ja używam TCC - dużo szybciej można używać run (a to ma znaczenie przy grze sorcem)
|
crtl :) próbowałem na TCC ale neiwygodnie było cholercia ;)
|
:p
jak bylem knightem to uzywalem ctrl , sam nie wiem czego. ale jak zrobilem sorca to od tamtej pory uzywam classic'a szybciej sie wykonuje i wygodniej jest robic runki...
ale H** lvl nie jestem :P |
ja przed update uzywałem bez ctrl a jak zrobili update to mi włączyli ctrl i sie juyz przyzwyczaiłem
|
Ja używam TCC i jestem do neigo przyzwyczajony :o
|
Jak mnie kumpel wprowadzał do Tibii to na samym początku powiedział abym w opcjach zmienił sobie na TCC. Tak więc od pierwszego dnia tego używam i nie umiał bym grać inaczej ;)
|
Tcc Rox!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Hmmmm, ciekawe zjawisko. Pytanie było o high leveli a co niektorzy odpowiadający maja w podpisie statystyki charów na 10, 15, 20 lvl. Istotnie high levele jakich mało. Strach sie bać. A podobno czytania ze zrozumieniem ucza w 1-2 klasie szkoły podstawowej.
@Topic Ja tam "chodze" kierownica a "klikam" dżojstikiem. |
Klawiatura i myszka ;)
BTW: TCC is the best for me. |
Tibia classic control. Wcześniej długo używałem tego z ctrl, ale później wybrałem classic control i po dwóch dniach odkryłem wiele skrótów na myszce i gra się szybko. Nie musze ciągle ctrlu używać, a i łowi się dużo szybciej.. :) Pozatym jest gdzieś spis wszystkich tych skrótów na myszce? bo narazie znam tylko lewy przycisk, prawy przycisk, i szybko prawy i lewy i gdzies nacisnac, to sie wyswietli wtedy informacje o gosciu czy rzeczy.
|
Cytuj:
Niestety takie rozwiązanie nie miało by przyszłości bo po jakimś czasie grania i wnikliwego badania graczy moge stwierdzić, że u części z nich obecności mózgu nie stwierdzono albo występuje on w ilościach śladowych. |
A moglibyście wytłumaczyć co to jest Tibia Classic Control? Np. Jakich skrótów sie używa, itp.
Jak już się spytałem, to napisze. Z powodu tego, że nie znam TCC zawsze używałem CTRL. |
Ja osobiście używam opcji Classic Control czyli z ctrl.
|
Ja uzywam TCC.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |