![]() |
Co SiĘ Dziej Z TibiĄ Pl ???!!!!
Zniknoł pierw cenik w sklepach bardzo przydany odrau wchodziłem i wiedziałem co i jak drorzej chodz trzeba by było go zaktualizować teraz pacze i jak mi oblicze mą siłe magi znikło UExplozion !!!! X( co jest grane macie zamiar wszystko usunąć !!!!
|
Jeszcze jedna sprawa !!!
Wchodzi się na profil i chciałem zmienić opcje profilu a tu wyskakuje non stop wprowadziłeś błędne hasło jabera !!!! Oj panowe coraz gorzej !!!! X( |
Może Jabbera jest zbyt skomplikowana dla ciebie :p
Eee tam... nie lacz nad rozlanym mlekiem :P Tibia.pl nie będzie za ciebie wszystkiego robiła. |
Tia tez mam problemy z tibia.pl berdzo często mi sie niechce załadować a jak sie załaduje to wogle niema obrazków a jak są to są takie jak przed updatem i zniknął cennik grrr..
|
Niektore rzeczy zniknely z tibia.pl poniewaz zmienilo sie wiele podczas update i teraz trzeba wszytko od nowa dodawac. Sadze ze niedlugo ceny wroca.
|
o żadnym zniknięciu UE nic mi nie wiadomo.
ceny w sklepach jak widać wróciły już. Według planu miały na stałe zniknąć, bo były przy konkretnych przedmiotach, no ale skoro chcecie je... problem z jabberem, który był tak na prawdę problemem z tlenem, tylko zły komunikat się pojawiał, już naprawiłem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02. |