![]() |
Throwing stars
Eee... Mam pomysł, żeby se zrobić pala na pierwowzór ninjy, ale mam pytanie co do throwing stars, czy po użyciu ich one padają na ziemię jak speary cy znikaja?
|
znikaja niestety one i tak nadaja sie tylko na wystawe
|
Ale czy one mają większy atak od bełtów?
|
Ts maja 25 atk , wiec sa lepsze od strzal ale gorsze od bolcow.
|
są też leciutkie i cholernie drogie :)
;) |
@up
fakt :( 500gp za 100 |
Cytuj:
|
Napewno od ludzi ;) i byc moze w sklepie z wyposazeniem dla pallkow , jak ci sie chce to sprawdz;P
|
..........
|
@up
NPC nazywa się Gamel, można u niego kupić różne pierdoły, jak np. staff :D |
http://img.photobucket.com/albums/v330/morwii/thais.jpg -tu u gamela mozna kupic throwning stars, i jeszcze jakies *******y.... czasami trza zejsc na dol....
|
Żeczywiście ts'y są drogie.Kupiłem jednego tylko po to aby sobie sprawdzić ile kosztuje itp. Ale już po 2 min. podeszło do mnie 5 pk i straciłem ts'a.Więc czy jest sens kupować je??
|
Cytuj:
Czemu cie zaczeli tluc pk?!?! Bo kupiles ts'a???? |
@up
Taaa...i jego cale życie stracilo sens :D Mam kilka ts'ow w depo ale na razie nie chce ich tracić ;)...moim zdaniem nie oplaca sie ich kupować ;) @down Chłopie, ja tylko żartowałem :p tylko twoja wypowiedź była troche pozbawiona sensu, tak jakby to wina PK, że straciłeś TS'y i już ich nie kupisz bo z tego powodu są bez sensu... |
Sensu życia wcale nie straciłem.A pk żucili się na mnie dlatego że są głupi.A se kupuiłem ts'a bo chciałem tylko zobaczyć czy on fajny :>.
|
Cytuj:
ts'y wypadaja z demon skeletonow za darmo... trzeba tylko ich troche ubic :) dla palkow to w zasadzie zaden problem |
Cytuj:
|
zalezy jaki swiat na moim strym swiecie szly za 150-200 za 100
|
TS'y można kupić jeszcze w AB u tego typa co sprzedaje dla palów rzeczy (belty, arrowy).
|
Cytuj:
Ta a jesli jestes drutem i chesz tylko sprawdzic jak to wyglada ile kosztuje ile ma ataka, i nagle z nienacka nie planujac kiedy do ciebie podskocza to niby jak mialem sie uchronic przed pk (majac 15lvl na 5 z 45)? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:02. |