![]() |
Jak podgrzać mleko?
Chciałem sobie dzisiaj zrobić płatki z mlekiem, nalewam mleka do miski i podgrzewam w mikrofalówce. Wyjmuję, a on jest zimne jak na początku;/ Podgrzewam więc jeszcze raz i sytuacja się powtarza. I tak kilka razy;/ Co się może dziać?
EDIT: Sorry, okazało się, że jest włączone na odmrażanie, przełączyłem na podgrzewanie trzeciego stopnia i już wszystko działa dobrze! RE DOWN i DOWN DOWN: Zawsze podgrzewałem w mikrofalówce i działało, a dzisiaj nie, ale ja wiem, że można na kuchence. |
Cytuj:
|
Ozez ty w morde i nozem... A wiesz co to jest garnek mistrzu? Mianowicie, bierzesz garnek, zapalasz gaz, jesli nie umiesz spytaj sie rodzicow. Nalewasz do garnka troszke wody, ale ociupinke. Czekasz az sie zagotuje i zacznie skwierczec. Wlewasz mleka i czekasz az ugotuje. Trudne no nie?
|
SPERMAmen dowcipny jak zwykle :P
Edit: Superman (13:20) dałem report bad post Superman (13:20) 'Ten niewychowany użytkownik mnie obraża' Buhehehehe... |
>Superman (13:20)
>Ten niewychowany użytkownik mnie obraża Muahahahahahahaha! Super, ja nie wiem, ale ja Cie kocham normalnie :D. Ty masz takie poczucie humoru, bueh! Za mocno! ;S |
a ja pije zimne mleko.
od cieplego dostaje sraczki, tak jak ciemne dropsy popijajac ogorki kakaem. p.s. dobra jest QQrydza z piwem, polecam!! |
"Oda do moda"
Miły modzie O wielkiej urodzie Mądry i silny I w pracy pilny Skasuj posta mego O właśnie tego |
Cytuj:
|
Hmm, ja bym próbował podgrzać w frytkownicy, ale dobra:P Albo możesz jeszcze ognisko rozpalić i próbować w szklance podgrzewać:] Ewentualnie kup nową mikrofalówkę... Ale i tak Garnek rządzi!
|
Mueh!
Widzę, że dobry temat tu jest. Może w końcu moderatorzy zejdą na ziemię i pozwolą userom sobie pogadać na luzie, wprowadzić trochę humoru (oczywiście bez przesady). ;) |
Eee... No bo ten... Gonzo czemu ty no... Znaczy ty chyba tu napisałeś już jednego posta, a ten wygląda, jakbyś temat zobaczył pierwszy raz... A w ogóle co tu mody nie zaglądają, jeszcze nie skasowali z tego tematu jednego posta co napisałem w nim, żeby go skasowali [wierszem!].
|
Cytuj:
|
uwielbiam takie chore tematy:)
to może pij zimne? p.s. ładny wierszyk. gratuluję talentu poetyckiego :cup: |
Co do mleka.. ja zawsze, jesli jem "kulki z mlekiem", to jem z zimnym mlekiem.. mimo, ze mam uczulenie na mleko i kicham po tym ;) A jak juz musze podgrzac (np. kuzynce, co ma 4 lata), to wrzucam do mikrofalowki.. mleko sie nie gotuje, ale jest cieple ;)
A co do tematu.. powinno byc takich wiecej, ale z umiarem.. fakt, moze to byc smieszne i wogole, ale jak zaczna powstawac setki tematow typu "Czy jak zamykam lodowke, to swiatelko gasnie?", to sie znudzi i nikt nie bedzie sie smial, tylko mamral ;) |
Cytuj:
|
Zimne mleko jest fe:P Chociaż znam wiele osób co je lubi i wolą od ciepłego, ale to przechodzi z wiekiem. A zimne kakao to już w ogóle porażka by była.
EDIT: Piszcie jakie mleko wolicie, ciepłe czy zimne. I głosujcie. |
Zależy do czego to mleko. Samego mleka nie naiwdzę, ale z płatkami to tylko ciepłe, nie rozumien wogóle ludzi, którzy lubią na zimno, a znam takich. -.-
|
Superman, śmierdzisz stary:P A co do mleka wole ciepłe(ale kakao tylko na zimno)
|
Raul, ja też nie rozumiem ludzi, którzy lubią zimne mleko. Ono jest takie dziwne;/ A do płatków to już w ogóle, takie okropne uczucie w ustach.
|
zimne mleko + platki = ble tak jakos w gebie nie swojo :D
cieple mleko + platki = pyyyyyycha :D i nienawidze mleka z korzuchem po podgrzaniu ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |