![]() |
Co zrobić z Silver Amuletem ?
Dobijając do połowy 12lvl z trolla wypadł mi silver amulet. Wiem, że on chroni od trucizny o 10%. I chciałbym sie was zapytać co mam z nim zrobić ? Sprzedać (jeżeli tak to za ile), czy zostawić na później (może kiedys się przyda)? Gram na Calmerze
|
Zostaw sobie i idz z nim na waspy. Albo nos przy sobie, moze kiedys w starciu ze skorpionem uratuje Ci tyłek kiedy zabraknie Ci many na 'exana pox'.
|
Heheh ja mam 4 poison daggery, 6 silver amuletów i 1 bronze amulet :P na trollach dużo expiłem na knighcie, druidzie i palku, pozatym tez knightem expilem na elvenbane gdzie są minosy wiec stąd te rzadkie rzeczy...
|
Ja mam silver amuletów ponad bp. Nie są one może zbyt przydatne, chociaż faktycznie na niskim levelu mogą pomóc na scorpach. Nigdy nie próbowałem żadnego sprzedać, ale domyślam sie, iż cena do najwyzszych nie należy...
|
ja tam silver amulety oddaje pierwszemu lepszemy newbikowi, jakiego spotkam. mi on si enie przyda, ale dla takiego 8 lvla to jest cos xD
podobnie robie z brass armorami i takimi cienkimi itansami xD |
Cytuj:
@temat Zostaw sobie ten amulet, przyda ci się. |
Najlepiej przepij :D Silver amulet jest trochę za słaby na sorpiona (sorc zabiera chyba 300hp, w takim razie on by zniknął sporo wczesniej = amulet lost + 100hp ). Najlepszy jest na waspy, gdyż tracisz 0 hp, i możesz robić w tym czsie runki (ach ci uhmakerzy :D)
|
No cóż... Ja sprzedawałem je ludziom za 50gp i wszyscy byli zadowoleni :)
|
Silver amulet
Hmm czemu niektórzy ludzie sprzedaja rzeczy, które mogą uratować im tyłek?
@temat Zostaw sobie tę zdobycz może Ci sie kiedyś bardzo przydać. Pozdro Dene de'Lar. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |