![]() |
Prosze O Pomoc Nie Omijajcie Tematu Tylko PomÓŻcie
wiem ze mnie nazwiecie noobem ;( ale prosze powiedzcie mi ile przypada gold coins na platinum a ile platinum na kristal ?
jeszcze jedno mam 8 lvl skille 36/31 ale mam slabą zbroje i miecz powiedzcie mi co mam zrobic zeby szybko zarobic na nowy sprzet |
100gp = 1 platinium coins
100 platinium coins = 1 crystal coins Jak chcesz szybko zarobic to zrób UH makera. |
Cytuj:
P.S. I na przyszłośc nie zakładaj 2 takich samych tematów. |
Włodziu proponuje Ci przeszukać forum a potem zakładać nowy temat .... ale jeśli już założyłeś to polecam Ci Folde 1,2 pietro (nie na slimy) weź ze sobą parcel, zbieraj loot - a potem tylko wyślij ;) 1h to masz jakies 1.2k .... 1k z lootu i jakies 300gp z kasy . Lecz jest jeden minus na foldzie możesz spotkać dość często PK, lub jakiegoś n00ba który ukradnie CI loot :]
|
100gp=1platinum
100 platinum=1 kristal Co do tego noobem Cię nie nazwę bo to oczywiste. Najlepjej ić na trolle jak ci sie kasa uzbiera to popatrz gdzie kupisz longsword scale armor seel shield chain legs. Jagbys coś chciał to jestem do twojej dyspozycjy masz pytanie wystaw tutaj i maila mi poślij jak bede znał odpowiec to odpowiem a na tibi tak samo muj nik to : Knight Nirvana Org. Jestem :mag: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |