![]() |
Inferna Demonki
|
Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
aaaaaaa jestem pierwszy hura jupi je ... :cup: :cup: :cup: :cup: Jakie to fajne , aż krew żyły zalewa ;) @Edit juz działą zabieram się do oglądania :) |
Jak zwykle niedziała z powodu godzinnego przeciążenia transweru
aaaaaaa jestem drugi hura jupi je ... :cup: :cup: :cup: :cup: |
mi dziala wlasnie sie biore do ogladania ":\
EDIT: nie chce sie wlaczyc :\ |
właśnie sie ściaga .. zedytuje jak obejrze
up: Mi sie włączyło B) |
Rehost plz :( Weś popraw link jak możesz
|
Cytuj:
Nic, trzeba czekac az zacznie zasysac :S btw szczescie do loota miales takie samo jak na dlach? ;] |
mi tam działa
|
Wlasnie sobie obejrzalem... Wrazenia ?? Spoko filmik... Niektorych z ekipy znam z widzenia .... Kiedys gralem na inferni.... Tylko z tego co widzialem nie bylo "e-plate today?" =/ Ale i tak gratz ;]
|
powinno się zrobić temat "jak założyć konto na lycosie"
mi oczywiście nie działa |
Jak powyżej :(
|
Cytuj:
Szkoda ze taki serv, of korz nie da sie sciagnac.... polecam lycos -.^ |
jestem 12 :D buuu mi też nie działa :/
A co do lycosia to zapiszcie temat na inne i tam ktoś odpisze. albo wejdzcie na www.php.pl tam powinno być :PP |
Fajne :>, Filthy niezle hity sadzil :P
|
Ja polecam upl.silentwhisper.net , konto sie zaklada momentalnie, nie musisz odbierac zadnych maili itp, wadą nijako jest ze max. pojemnosc uploadowanego pliku is 1 megabajt and nie mozna zapisac jako .rec , tylko ***** ale o to niech sie boja nooby BR !
|
Filmik super. I nie wiem, o co Wam chodzi, mi działa :> Aha, i czy ten "zawodowy miotacz SD" używa jakiegoś macro? Coś mi się tu nie podoba...
|
wlansie ogladam
popracuj nad skillami... :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |